Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ügyetlen vagy rossz csók miatt mégsem akarnátok azt akivel randizgattok?
Te meg fogalmazni nem tudsz.
Általában nem csak egy csókból ítélek. De ha mindig rossz lenne, persze hogy arrébb állnék.
az első csók számomra nagyon fontos
de másnak is gondolom...ha nem jó a csók akkor nem jó a szex,ha nem jó a szex akkor nem jó a párkapcsolat
Egy csók még nem a világ vége. Mi van pl. azzal, aki életében először csókolózik?? :D
Egyébként lehet gyakorolni és fejleszteni a technikát.
Engem nem zavarna, ha nem csókolna elsőre olyan tökéletes a kiszemelt fiú. Majd összeszoknánk.
18/L
19:00
ezt a baromságot. Szóval te úgy születtél hogy egyből profi voltál mindenből?? WÁÁÁO szuperman!
az 1. 2 ha sz@r, az nem érdekes.
hanem, ha utána mondom h ez így sz@r, csináld máshogy, és akkor ugyanolyan sz@rul csinálja tovább, kb. lerágja az alsó számat és kisebesíti, meg ilyen agymenet f@szságok amik a filmekben mennek de életben iszonyat rossz... na akkor már nem szoktam akarni az illetőt.
szeretem ha odafigyelnek arra amit mondanak + tisztelnek annyira hogy akkor nem durvulnak ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!