Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alacsonyság egy fiú esetében legalább akkora hátrány mintha csúnya lenne?
#52 Nem, hanem találjanak olyat, akinek megfelel az alacsonyságuk. Ne erőlködjenek ott, ahol nincs esélyük.
Kérdező: 166-7 cm vagyok, igen, én nem tudnék egy 170 centis pasira igazán férfiként tekinteni. 185 körül és afelett az ideális számomra.
"Nem, hanem találjanak olyat, akinek megfelel az alacsonyságuk. Ne erőlködjenek ott, ahol nincs esélyük."
A probléma csak az, hogy nincs olyan nő, aki egy alacsony férfit férfinak tekintene.
#57 Akkor minden alacsony férfi szingli? Ne nevettess már. Persze egyszerűbb ezt mondani, mint rájönni, hogy igazából nem is a magasságoddal van probléma, hanem mással. Ha nem néznek emberszámba, akkor illene kicsit magadba nézni.
Az ismeretségi körömben csomó alacsony (175 alatti, de még 165 körüli is) férfi van, mind barátnővel/házas stb.
Előtted két kommenttel írtam le, hogy nekem pl. nincs bajom az alacsonysággal, de ne zavarjon.
Nem a magassagod miatt nem talalsz magad melle not hanem az önbizalom hiany miatt
Raadasul 170 mar majdnem hogy az atlag kategoria
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!