Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alacsonyság egy fiú esetében legalább akkora hátrány mintha csúnya lenne?
170 cm szerintem még nem az alacsony kategória, persze lehet csak azért nem, mert én se vagyok magas-160 cm.
A kérdésedre válaszolva: szerintem egyáltalán nem hátrány. :)
21/L
Nem.
És egyetértek, ez nem alacsony. A lányok átlagban ekkorák, jó a fiúk általában kicsit magasabbak de ez még szerintem akkor sem az alacsony kategória.
dehogyis!!!!!!!!!!!
úristen...... ilyet,h feltételezhetsz? oh god... én simán összejönnék egy 170 magas sráccal. Nem ezen fog múlni
Tapasztalataim szerint a nők 99%-a azt mondja magasság-ügyben, hogy mindegy, csak nála legyen magasabb. Jó pár lány meg kifejezetten szereti a magas srácokat.
Szóval, abból a szempontból hátrány, hogy neked szűkül a kör a megszerezhető csajok közül, mert 140-172-ig szedhetsz fel nőket, én a 190 centimmel meg a magasabbakat is. Plusz általában az alacsony lányokat sem zavarja, ha jóval magasabb vagyok (persze biztos ilyen is van!). De amúgy persze a legfontosabb az arc, megjelenés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!