Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hajszín mennyire befolyásol?
Figyelt kérdés
Eddig mindenhol azt olvastam, hogy egyes férfiaknak mennyire bejön a vörös hajú csajok (nekem is tetszenek). De kérdem én, egy vörös hajú srácnak mennyi esélye van a csajoknál? Jah, és persze a szeplők sem maradnak el, hamár vöröshaj. 17/F2010. jan. 8. 20:27
21/24 anonim válasza:
Nem szeretem a vörhenyes köcsögöket.
22/24 anonim válasza:
Háát.. engem igazából nem nagyon érint a hajszíne.. ha megtetszik, nem a bubija bűvöl el (bár az Övé x)...), hanem Ő MAGA. Tedd ezt te is! :D
23/24 anonim válasza:
Nekem a fejem tetején rézvörös oldalt meg mindenhol fekete és eddig csak jót hallottam róla, no para
24/24 anonim válasza:
Mivel én is vörös hajú vagyok, ezért nem nagyon jönnek be a vörös srácok.(olyan érzés, mintha a rokonaim lennétek...xD) Viszont az rohadtul rosszul esett, amikor álmaim pasija a hajszínem miatt mondott nemet. És bármennyire is szeretem ezt a fiút, és szeretném megkapni, azért a hajamat be nem festeném miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!