Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, érzem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, érzem, hogy valamit muszáj tennem! De mi legyen az?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy 1. látásra bele szerettem egy srácba. Úgy gondolom, mivel már 2 éve nagyon tetszik, most már kéne valamit kezdenem magammal. Én totál reménytelennek tartom az egészet, hiszen mit akarok pont Én tőle?! Szóval 2 évvel idősebb nálam, jövőre érettségizik (13.) Nem tudom, hogy kibírok e még 1 évet így.. Meglátom és már lángol a vér az ereimben... Már kialakítottam magamba egy ilyen védekezési mechanikát, hogy nem nézek rá, hamarabb elfelejtem, de nem megy.

Szóval van amikor észre se veszem (mert nem akarom) És van, amikor meg csak csorgatom utána a nyelvem. És a srác is ugyan ez. Mert legtöbbször rám sem néz, mintha ott sem lennék, csak bámul a nagy tömegbe.. És van amikor látom, hogy engem néz és meg sem próbálja, hogy ne vegyem észre. Én már arra is gondoltam, hogy csak játszadozik, mert lehet tudja valahonnan, hogy mit érzek iránta és csak szórakozásból teszi. De lehet halvány lila gőze sincs arról, hogy én egyáltalán arról is tudok, hogy létezik..

Mit tegyek, hogy mozduljon valamelyik irányba a dolog??

Mert már nagyon kivagyok... És ne írjátok, hogy mennyek oda és kerek perec kérdezem meg, mert ahhoz nyuszi vagyok, meg ugye lehet azt se tudja ki vagyok és mit akarok.. Még én sem értem..

2010. jan. 8. 20:06
 1/7 A kérdező kommentje:
* a nyálam csorgatom nem a nyelvem.. :D
2010. jan. 8. 20:08
 2/7 anonim ***** válasza:
márpedig az lenne a legjobb ha odamennél hozzá és megmondanád neki... de ha nem lesz elég bátorságod, akkor kérd meg egy barátnődet hogy menjen oda hozzá és hívja el hozzád vagy valami-> hogy a barátnőddel beszéld meg ezt azt viszonylag könnyű, ha pedig ő akcióba lendül és már jön feléd a srác akkor már hiába nincs bátorságod, muszály lesz beszélni vele:D
2010. jan. 8. 20:11
 3/7 A kérdező kommentje:

ÖÖö más tipp?? :D

Talán valamivel magamra vonhatnám a figyelmét.. De persze nem bimbódekoltázsra gondolok.. Könyörgök segítséég! Meg fogok őrülni. Egy nyúl agyával gondolkodjatok... :D

2010. jan. 8. 20:52
 4/7 A kérdező kommentje:
A figyelem felkeltés megy.. Amíg nem kell beszélnem vele.. :D Vagy nem kell másnak beszélnie rólam. Mert én nem azt akarom, hogy más által lásson meg és közbe meg mindenfélét gondolhat rólam. És ha semmi nem történik akkor én 1 évig csak ezen fogom enni magam. Ami nem lenen túl célszerű.
2010. jan. 8. 20:54
 5/7 anonim válasza:

Ha közeledsz felé, akkor két lehetőség van: 1.Elhajt, és akkor legalább rájössz, hogy felesleges több időt rápazarolnod, és a bizonytalanságnak is vége lesz. 2.Jól fogadja a közeledésedet, és még egy pár is lehettek.

Gyakorlatilag csak nyerhetsz a dolgon. Szerintem, ha hagyod elúszni ezt a lehetőséget, akkor később bánni fogod.

Amúgy én tökre örülnék neki, ha egy lány csak úgy odajönne hozzám ismerkedni, biztos hogy adnék neki egy esélyt, függetlenül attól, hogy elsőre bejön-e. :)

Sok sikert!

17/F

2010. jan. 9. 21:33
 6/7 A kérdező kommentje:

De hogy közeledjek hozzá??

"Szia! Bocsi, de milyen színű a szemem???" Mert én már komolyan semmit nem tudok.

2010. jan. 9. 23:52
 7/7 anonim ***** válasza:
2. látásra meg szeress ki belőle
2010. jan. 11. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!