Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Van egy fiú, aki tetszik. De nagy csavarodás van felé. Mit kell ilyenkor tenni? Fogalmam sincs.
Megkértem a barátnőmet, hogy segítsen: Van egy fiú, aki nagyon tetszik, és már mindnet kiderítetem róla. Régebben állandóan szívatott, mert kisemósnak szólíott. (megjegyzem, eggyáltlán nem hasonlírok az emóraxD ) aztán egyszer nagyon beszóltam, és abbahagyta. Mindent kitaláltam hogy valahogy beszéljünk. Teljes haditerv. :D Aztán egyszer, elment mellettem. és visszanézett. De ez nem először fordult elő! Barátnőm azt mondta, tetszem neki.Van annak fiúnak egy osztálytársa, aki "utál" engem.. és terjesztett rólam baromságokat.. :DxD
megkértem bnőmet, hogy beszéljen azzal a lánnyal, mert hogy ő mindnekit ismer, és mindenkivel jóban van.. ( am jó nagy a sulim, 8 osztályos gimi, és ott mindnekit ismerni nem semmi..) szóval beszélt a lánnyal.. ott nem tudom, hogy mi történt, de másnap mentem órára, és hangos nevetés volt az osztályuk felől.. később rájöttem, mert a bnőm elmondta.. az a fiú odament hozzá, és lecseszte, hogy miért talál ki olyanokat, hogy ő bele van zúgva a kisemósba.(kisemós az én vagyok..)
bibi (bnőm) azt mondja, hogy nagyon elpirult, amikor mondta.. de szerintem ezzel csak menteni akarta a helyzetet.. azóta az egész évfolyam rajtam röhög..
én 13 éves vagyok, és a fiú is. csak én még 6-os vagyok.. ezért alapból az az elgondolásul rólam, hogy hülye vagyok.. és hogy mit akarok, én, ő tőlük, hetedikesektől. ja, és alacsony is vagyok, de a fiú is. sokak szerint szép, is. de ezt hagyjuk... amúgy nem ez az első kavarós ügyem a 7c-vel.. Mit csináljak?
hát.. nem tudom :)
az a baj, hogy nem biztos, hogy meg tudom neki mondnai. .szerintem ezek után szóba se állna velem.. én arra gondoltam, hogy haladnék az "eredeti" terv szerint... msn megvan, de csak úgy írogatnék, az nem lenne túl jó..meg szerintem úgy kellene, h titokzatos maradjak. mert akkor talán jobban érdeklődne. :P de köszi a válszokat.. :P
és amúgy utána szeretnék vele jó barátságban lenni. :)
hát tényleg nagy csavarodás van...
megkérdezhetem hogy mi a neved??
csak úgy érdekel
lehet ism egymást...
a barátnömnek is ugyanilyen problémája van
hát Sára.. de nem ennél többet nem adnék meg, mert ennyire azért nem bízom meg ezekben a fórumokban. :O ...
és szerinted mit csináljak/unk? :O
ma odajött hozzám :S
és a szemembe mondta, hogy nem szerelmes belém... :S
nagyon gáz volt.. de tök dühös volt.. amúgy szerintem nem kéne így , azonnal! tudom,hogy én kértem tanácsot.. de az úgy milyen már ,hogy szija, helló, szerelmes vagyok beléd..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!