Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kikkel szexelnek a "nagymenő"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kikkel szexelnek a "nagymenő" csajok?

Figyelt kérdés

Akik nagyon jól néznek ki és büszkék arra hogy függetlenek stb. és mindig ilyen színész fiúk képeit rakják ki Tumblira meg facere stb.

Helyi menő srácokkal gondolom

2014. júl. 16. 21:51
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
a "nagymenő" srácokkal
2014. júl. 16. 21:52
 2/10 anonim ***** válasza:
A gazdag, pénzes férfiakkal
2014. júl. 16. 21:53
 3/10 A kérdező kommentje:

jó de ezalatt mit értessz? ismersz ilyen srácot

gondolom kigyúrt test és nagyon jóképűség alap

2014. júl. 16. 21:53
 4/10 anonim ***** válasza:
hülye kérdésre hülye válasz
2014. júl. 16. 21:54
 5/10 anonim ***** válasza:
Én is büszke vagyok arra, hogy független vagyok..de nem rakom ki színészek képeit (mert túl gyerekes), de nyílván olyan kinézetű pasikkal simán szexelnék..:D..de ez is csak álom, így azok maradnak akik külsőre átlagosak viszont a személyiségük nagyon bejön!
 6/10 anonim ***** válasza:
Semmi sem alap, az a lényeg, hogy gazdag legyen, tudodÉ sok pénz, menő verda
 7/10 anonim ***** válasza:
67%

Pénz, kinézet, szociális státusz, erő, befolyás..

Minden amiből haszna van a nőnek, különben ingyen minek kefélnének akárkivel is.

(aki pirosujjazik azt molesztálta az apja!)

2014. júl. 16. 21:55
 8/10 anonim válasza:
Nem veled kérdező ;)
2014. júl. 16. 21:58
 9/10 anonim ***** válasza:
A f_szkalapokkal.
2014. júl. 16. 22:12
 10/10 anonim válasza:
Azzal, aki 2014-es Audi A6, A8-cal járkál meg egyebekkel, persze porig ültetve, nagy pofával párosítva, és szarul bánik velük. Ezzel szemben, nekem 2009-es A4-em van, kedves vagyok velük, stb... de ez nekik nem jó. Hát akkor szakadjanak meg.
2014. júl. 17. 01:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!