Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért megy olyan nehezen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért megy olyan nehezen a csajozás néhány pasinak?

Figyelt kérdés
2014. júl. 16. 20:36
 1/9 anonim ***** válasza:
valami miatt nincs önbizalmuk. ennyi
2014. júl. 16. 20:38
 2/9 anonim ***** válasza:
A lányok még annyira se mernének kezdeményezni, mint a fiúk. Csak nekik nem kell, mert minden ujjukra akad 10 fiú.
2014. júl. 16. 21:03
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem mindenki jóképűnek meg helyesnek születik,és ez bizony manapság a lányoknak a legfontosabb tényező.Na most szerinted,hogy milyennek születik az ember,azt megválaszthatja?

Ezért...

2014. júl. 16. 21:12
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki nem magas és helyes, és nem is ilyen mindenkivel közvetlen, könnyen ismerkedő ember (ez a kettő egyébként zömmel együtt jár, mert a helyesebbek a kezdetektől pozitív visszajelzést kapnak, ezért általában könnyebben szocializálódnak), annak nehéz. Csak a külsejével nem fog érdeklődést kelteni, és valószínűleg nincs olyan helyzetben, hogy állandóan új potenciális nők kerüljenek a közelébe, úgyhogy.. ennyi.
2014. júl. 16. 21:19
 5/9 anonim válasza:
mert a csajok csak a legjobb pasikkal hajlandók lefeküdni, azért
2014. júl. 16. 22:02
 6/9 anonim ***** válasza:
nagyon alacsony vagyok és ronda, ennyi :/
2014. júl. 17. 00:04
 7/9 anonim válasza:
Én is alacsony vagyok, de már nem érdekel. Elfogadtam magamat a negatív tulajdonságaimmal együtt. :) Ez a belső nyugalom kihatott a külső kisugárzásomra is, azóta sokkal könnyebben ismerkedek bárkivel és nem csak magabiztosnak akarok látszani, hanem az is vagyok.
2014. júl. 17. 02:03
 8/9 twoa. ***** válasza:
Ezeknek a pasiknak nincsen pénzük.Nők ilyenekkel enm állnak szóba.Nök csak pénzre mennek mind!
2014. júl. 18. 15:54
 9/9 anonim válasza:

Simán küdzhet ilyennel... gondolj bele, ált. isk után elmegy valamilyen műszaki szakközépbe, 18 évesen leérettségizet, majd felvételt nyert valamelyik felsőoktatási intézménybe jó esetben 22 évesen jön ki onnan, de számoljunk 23-mal ha osztatlan képzésre jár.

A műszaki szakközépben nincs sok lány, barátjai innen meg általánosból kerülnek ki,így az ő ismeretségi körükből sem tud túl sok nőt megismerni.Mondhattam volna szakmunkást is, ott is arányok nem teljesen arányosak. :) Aztán jön az egyetem, tanulás-tanulás, ezt is műszaki vagy olyan területen végzi el ahol kevés a nő... Negyed életét(vagy harmadát hazai viszonylatban)leélte és nem volt lehetősége túl sok nővel kommunikálni.

2014. júl. 22. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!