Mit írjak egy olyan lánynak akivel max 2-szer beszéltem néhány mondatot?
Figyelt kérdés
nem vagyok annyira a szavak embere és annyira bátorságom sincs de rájöttem hogy a sarkamra kell állnom mert semmi nem fog az ölembe pottyanni na szóval tetszik egy lány ő 17 én majdnem 19 miről beszélhetnénk első mondatokban? na most az a 2-szeri beszélgetés az olyan volt hogy be kellett mennem az ő órájukra és tőle kérdeztem meg mit csinálnak, infó óra volt2014. febr. 6. 20:52
1/2 anonim válasza:
nem kell nagy feneket keríteni neki, ha nem vagy a szavak embere. Írjál arról, hogy mennyire szimpatikusnak találod őt. Mennyire kedves a mosolya, jó volt vele beszélgetni, élvezted a társaságát - valami ilyesmit. Ne támadd le azzal, hogy szerelmes vagy belé! :) Csak finoman közeledj.
Aztán írjál egy kicsit magadról, hogy te milyen vagy, milyennek gondolod magad. A levél végén kérdezz rá, hogy ő milyennek látja magát, hogy érzi magát a suliban, mit szeret, mi kapcsolja ki.
Ha egy kicsit is szépen fogalmazol, akkor válaszolni fog és nem dugja a szádba a leveledet! :)
44/F
2/2 anonim válasza:
Még valami! Ha szépen írsz, írd kézzel a levelet, és ne a Facebookra küldd! Ez sokaknak külön érdem, hogy képes voltál kézzel leírni valamit! Csak vigyázz a helyesírásra :), mert az meg nagy szégyen tud lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!