Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz helyzet ez? Holnap megyek a barátommal usziba és a kishúgom kitalálta h ő is jön velünk.
Figyelt kérdés
Nem régóta vagyunk együtt és otthon még nem tudják, hogy van barátom. Mikor mondtam otthon h megyek korizni akkor egyből jönni akart. Mindenképp elakarok menni usziba, de mit fog szólni a barátom??2010. jan. 8. 18:00
1/9 anonim válasza:
vidd el egyszer a kishugodat, utána meg menj a barátoddal:)
2/9 anonim válasza:
Mondd a tesódnak hogy bocs most nem jöhetsz, nem kell mindenhol legyeskednie
3/9 anonim válasza:
megmondod h a barátaiddal akarsz menni és ennyi.
4/9 anonim válasza:
mindhárom előttem szólónak igaza van... de talán az, h a kicsi se sértődjön meg.. vidd el.. hamarabb.. aztán menny a pasiddal.. a pasid meg ha szeret nem fog megsértődni.. :) együtt is elbohockodhattok :)
5/9 anonim válasza:
Na nehogy már hagyd rádakaszkodni a kiscsajt! megmondod neki, hogy húgi, most ez külön progi a barátaimmal, téged meg elviszlek máskor. ha hisztizik vagy megsértődik, ne törődj vele, jobb ha nem szoktatjátok hozzá, hogy mindig az van, amit ő akar. én ezt tenném (nekem is van egy húgom) amúgy meg miért nem lehet elmondani, hogy barátod van? ez még nem jelenti azt, hogy azonnal haza kell vinned pofavizitre.
6/9 A kérdező kommentje:
hát azért nem mondtam eddig mivel itthon sose beszéltünk ilyenről (mensi, felvilágosítás, pasik....) abszolút semmi. itt vok 19 és ő az első barátom. pár hete már elakartam mondani anyának, de akkor pont a telefonom nyomkodta és elvettem tőle, h ne olvasson smst. erre a húgom (másik) poénból megszólal biztos a pasija írt neki. anya erre: röhögés, és ááhhh azt kétlem, sose lesz ennek senkije..... szóval ez miatt nem mondtam még meg. :S pedig szeretném. csak nem tom hogy reagálnák, meg sose érdekelte őket h hová, mikor minek megyek.
2010. jan. 8. 19:02
7/9 anonim válasza:
Sose lesz neki senkije???? Ezt a te anyád mondta???
Úristen!!!!!! Hogy tud vki ilyet mondani a saját lányáról?!?!?!
Én inkább azt közölném vele h már nem vok szűz oszt lessen...
8/9 anonim válasza:
Szerintem simán elviheted a kishúgodat. :) A pasid biztos nem fog megsértődni. Énis szoktam vinni az enyémet, ha szeretne jönni. Egyszer-kétszer nem zavaró, majd legközelebb ketten mentek. :)
9/9 anonim válasza:
ha én lennék a barátod és elhoznád a hugidat akkor örülnék annak hogy jobban összeismerkedhetek a hugoddal és beszélgetnék vele hülyéskednék és jól érezném magam vel meg persze veled is!!! Figyi bármit amit szerettetek/szeretnétek csinálni úgy hogy a higod ne legyen ott majd lesz még arra elég alkalom!!! Engem egyáltalán nem zavarna maximum egy icipicit meglepne de én örülnék neki!!! Persze annak már nem ha rendszert csinálnál belőle!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!