Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gáz helyzet ez? Holnap megyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz helyzet ez? Holnap megyek a barátommal usziba és a kishúgom kitalálta h ő is jön velünk.

Figyelt kérdés
Nem régóta vagyunk együtt és otthon még nem tudják, hogy van barátom. Mikor mondtam otthon h megyek korizni akkor egyből jönni akart. Mindenképp elakarok menni usziba, de mit fog szólni a barátom??
2010. jan. 8. 18:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
vidd el egyszer a kishugodat, utána meg menj a barátoddal:)
2010. jan. 8. 18:01
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mondd a tesódnak hogy bocs most nem jöhetsz, nem kell mindenhol legyeskednie
2010. jan. 8. 18:02
 3/9 anonim ***** válasza:
megmondod h a barátaiddal akarsz menni és ennyi.
2010. jan. 8. 18:10
 4/9 anonim ***** válasza:
mindhárom előttem szólónak igaza van... de talán az, h a kicsi se sértődjön meg.. vidd el.. hamarabb.. aztán menny a pasiddal.. a pasid meg ha szeret nem fog megsértődni.. :) együtt is elbohockodhattok :)
2010. jan. 8. 18:12
 5/9 anonim ***** válasza:
Na nehogy már hagyd rádakaszkodni a kiscsajt! megmondod neki, hogy húgi, most ez külön progi a barátaimmal, téged meg elviszlek máskor. ha hisztizik vagy megsértődik, ne törődj vele, jobb ha nem szoktatjátok hozzá, hogy mindig az van, amit ő akar. én ezt tenném (nekem is van egy húgom) amúgy meg miért nem lehet elmondani, hogy barátod van? ez még nem jelenti azt, hogy azonnal haza kell vinned pofavizitre.
2010. jan. 8. 18:49
 6/9 A kérdező kommentje:
hát azért nem mondtam eddig mivel itthon sose beszéltünk ilyenről (mensi, felvilágosítás, pasik....) abszolút semmi. itt vok 19 és ő az első barátom. pár hete már elakartam mondani anyának, de akkor pont a telefonom nyomkodta és elvettem tőle, h ne olvasson smst. erre a húgom (másik) poénból megszólal biztos a pasija írt neki. anya erre: röhögés, és ááhhh azt kétlem, sose lesz ennek senkije..... szóval ez miatt nem mondtam még meg. :S pedig szeretném. csak nem tom hogy reagálnák, meg sose érdekelte őket h hová, mikor minek megyek.
2010. jan. 8. 19:02
 7/9 anonim ***** válasza:
88%

Sose lesz neki senkije???? Ezt a te anyád mondta???

Úristen!!!!!! Hogy tud vki ilyet mondani a saját lányáról?!?!?!

Én inkább azt közölném vele h már nem vok szűz oszt lessen...

2010. jan. 8. 20:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem simán elviheted a kishúgodat. :) A pasid biztos nem fog megsértődni. Énis szoktam vinni az enyémet, ha szeretne jönni. Egyszer-kétszer nem zavaró, majd legközelebb ketten mentek. :)
2010. jan. 8. 21:50
 9/9 anonim ***** válasza:
ha én lennék a barátod és elhoznád a hugidat akkor örülnék annak hogy jobban összeismerkedhetek a hugoddal és beszélgetnék vele hülyéskednék és jól érezném magam vel meg persze veled is!!! Figyi bármit amit szerettetek/szeretnétek csinálni úgy hogy a higod ne legyen ott majd lesz még arra elég alkalom!!! Engem egyáltalán nem zavarna maximum egy icipicit meglepne de én örülnék neki!!! Persze annak már nem ha rendszert csinálnál belőle!!!:)
2010. jan. 8. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!