Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy kérdezzek tőle intimebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kérdezzek tőle intimebb dolgokat?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel most ismerkedtem meg interneten keresztül.Sajnos még nem találkoztunk,mert elég messze lakik.Szeretne velem járni én meg szeretnék tőle megtudni egy-két intimebb dolgot,és szerintem ő is.Gondolom,ha én kérdezek előbb,akkor ő is fog,mert tudja,hogy érdeklem.Segítsetek.Akár tapasztalatokat is mondhattok!
2010. jan. 8. 13:27
 1/7 anonim ***** válasza:
43%
Te mindjárt a dugással szoktad kezdeni az eggyüttjárást?
2010. jan. 8. 14:21
 2/7 A kérdező kommentje:

Ahogy elnézem te kezded azzal.

Én csak INTIMEBB kérdéseket szeretnék neki feltenni.

2010. jan. 8. 14:40
 3/7 anonim ***** válasza:
66%

Valahogy hozd fel a témát általánosságban,

pl:

Mit gondolsz azokról a pasikról akik szőrtelenítik magukat mindenüt.

elmondja mit gondol, esetleg ő fog rákérdezni, hogy te mit hogyan teszel.

ekkor már ő a kezdeményező, te csak visszakérdezel, hogy ő mit s hogyan szokott.

S amikor már lazán beszéltek ilyesmiről akkor mindegy mit kérdezel, legfeljebb nem válaszol. legfeljebb bocsánlatot kérsz, a tolakodás miatt.

Menni fog, nyugi msn-en könnyebb mint élőben. Már csak azért is mert nem tud felpofozni :D

Ha messze laktok akkor hogy akartok járni egymással, tapasztalatból tudom, hogy távkapcsolat nem müködik ha közben nem találkoztok gyakran.

2010. jan. 8. 15:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Azért, kötöm az ebet a karóhoz, hogy az udvarlást nem azzal kell kezdeni, hogy ki mit szeret az ágyban, főleg ha még élőben nem is találkoztatok, bár lehet, hogy csak nagyon maradi vagyok.
2010. jan. 8. 15:06
 5/7 anonim ***** válasza:

15:06 egyetértek veled ebben, hogy nem ezzel kell kezdeni az udvarlást.

Viszont itt nem az a kérdés, hogy mivel kell kezdeni az udvarlást, hanem hogyan kérdezzen intim dolgot egy lánytól.

ergó kérdésre adtam választ.

2010. jan. 8. 16:43
 6/7 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben voltam pár hete...ne aggodj csak nyugodtan kérdezd,de ne köntörfalaz,max ne légy túl nyomulós,...és vigyázz h meg ne sértsd,ha kérdezel akkor tedd utánna azt még h csak akkor válaszoljon,ha nem gond és h ha esetleg nem akar válaszolni akkor felejtse el.....általában a lányok őszinték és ha érdekled akkor biztos h megadja a választ csak ne siettesd!
2010. jan. 8. 23:33
 7/7 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm utolsó válaszoló
2010. jan. 9. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!