Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a helyzet akkor, amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a helyzet akkor, amikor valaki szerelmet vall neked?

Figyelt kérdés
A suliban egy osztályba járok egy sráccal. Már három-négy hónapja bele vagyok zúgva, de ő egész eddig rám sem hederített, amikor is nyertem egy hatalmas versenyen (lényegtelen milyen típusún), és utána pár nappal elhívott moziba randizni, majd felajánlotta, hogy járjunk. Most csak hírnevet akar szerezni, vagy komolyan nem vett észre és mikor mégis, belém esett? Segíts, kérlek! Előre is, köszi!
2014. júl. 13. 22:26
 1/5 anonim ***** válasza:
15 perc hírnév.
2014. júl. 13. 22:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem randizz vele aztán majd idővel eldöl mi legyen és ugy is meg fogod látni mennyire komolyak a szándékai vagy sem. Ha akarsz járj vele csak ne siesd el
2014. júl. 13. 22:29
 3/5 A kérdező kommentje:
Majd elfelejtettem! Mióta azt válaszoltam, hogy még meggondolom, azóta folyamatosan próbál a kedvemben járni (bazi nagy virágcsokrok, rengeteg csoki, mézes-mázas szavak, bájos mosoly és tekintet, megnyerő öltözék, stb.). Már kissé megrémít. Lehet hogy pszichológus kell ide?!
2014. júl. 13. 22:31
 4/5 ameoland ***** válasza:
nem kell. elég egyértelmű eset. még velem is megesett. tetszettem valakinek. kedvében jártam. /a hal a horot magának akassza be/ oda az izgalom... next one please!
2014. júl. 13. 22:42
 5/5 anonim válasza:

"Most csak hírnevet akar szerezni, vagy komolyan nem vett észre és mikor mégis, belém esett?"

Elsőre lehet hogy furcsának tűnhet, de miért ne lehetne ez így?

Menj el a randira, veszteni nem fogsz vele, idővel úgyis rájössz majd, hogy mi a helyzet,valóban tetszel neki és komolyan gondolja,vagy pedig tényleg csak a ""hírnévszerzésről"" van szó

2014. júl. 15. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!