Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez csak nálam van így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez csak nálam van így?

Figyelt kérdés
nem tudom de haverok szerint "puncimágnes":D mint Borat mondja... az vagyok nah:D hogy a suliban,meg mikor jövök haza a buszon is engem bámulnak... viszont egyik se tetszik, vagy nem akarok tőlük semmit... de viszont van 1 csaj aki tetszik és észre vettem hogy suliban, szünetben is néz meg én is őt... hogy tudnák vele beszélni mikor ott van az összes haverja?(ha rossz helyre írtam a kérdést, elnézést)
2010. jan. 7. 19:27
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
41%
Nem lehet, hogy csak a pattanásaidat nézik, öcsi? A barátaid nyilván nem akarnak megbántani. Menj el kozmetikushoz!
2010. jan. 7. 19:30
 2/21 anonim ***** válasza:
29%
XD lehet,hogy igaza van az elsőnek... vagy tök ronda vagy kérdező és muszáj megnézniük:D
2010. jan. 7. 19:31
 3/21 A kérdező kommentje:
LOlxD kösz;) nem vagyok pattanásosXD te segg arc:D
2010. jan. 7. 19:32
 4/21 anonim ***** válasza:
57%
nem is értelmes amit mondasz. Mi az hogy :..."puncimágnes":D mint Borat mondja... az vagyok nah:D hogy a ... ebből semmit nem lehet érteni. Amúgy linkelj be képet és majd megmondjuk mért bámulnak téged
2010. jan. 7. 19:33
 5/21 anonim ***** válasza:

Nálunk a suliba az a szokás hogy levelet írunk annak aki tetszik és egy haver odaviszi és azt mondja hogy: Az egyik haveromnak tetszel és írt neked egy levelet kérlek következő szünetre váleszolj rá és hozd ide vissza. Na és akk következő szünetbe ott várja a haver megkapja a levelet odaadja te elolvasot és szépen így megbeszélitek a dolgokat.

A levélben én valami ijasmit tennék benne

Kedves XYZ!

Nagyon tetszel nekem már egy idelye figyellek és észrevettem hogy te is figyelsz ha szeretnél megismerni kérlek válaszolj erre a levélre, vagy vegyél fel msnre: 1qay2wsx@hotmail.com.

2010. jan. 7. 19:38
 6/21 A kérdező kommentje:
tessék itt van 1, feltettem képfeltöltésre... [link]
2010. jan. 7. 19:39
 7/21 anonim ***** válasza:
A 19:38-as vok Szerintem bejössz neki, és am ne hidj z ilyen "pattanásos válaszolóknak" Hidd el mindenki magából indul ki. Ők biztos így néznek ki
2010. jan. 7. 19:41
 8/21 A kérdező kommentje:
hát kösz:D de sztem ez így nem "férfias":P akkor inkább szemébe mondom mikor megyek haza (vagy a buszmegbe ülök és ő is arra szokott járni) és beszélek vele
2010. jan. 7. 19:41
 9/21 A kérdező kommentje:
kösz:D
2010. jan. 7. 19:42
 10/21 anonim ***** válasza:
Nem nézel ki rosszul, bár szerintem oylan 15 éves lehet:$ :) Am biztos tetszel neki
2010. jan. 7. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!