Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy fiú sörözni hív minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú sörözni hív minden esetben randinak számít?

Figyelt kérdés
Csak pár napja szakítottam a barátommal, ma rámírt az egyik volt osztálytársa,hogy hogyvagyok meg ilyesmi.Rákérdezett hogy mi van a barátommal és ugye mondtam neki hogy szakítottunk.Valószínűleg már tudta is valahonnan.Korábban szinte egyáltalán nem beszéltünk egymással most meg fura hogy rámírt,aztán elhívott sörözni.Elég népszerű srác szóval el tudna hívni bárkit ha akarna.Én nem vagyok valami népszerű,nem értem miért pont engem hív el.Lehet hogy csak unatkozik,vagy csak kedves akar lenni?Bár szerintem egy srác nem akar csak úgy haverkodni egy lánnyal,vagy csak úgy kedveskedni neki.Főleg hogy eddig szinte sosem beszéltünk és elég sok emberrel jóban van,bárkit elhívhatott volna.De lehet hogy félreértem a helyzetet.Kicsit félek hogy feszengeni fogok,vagy nem tudunk majd miről beszélgetni mert ő elég laza én meg nem.
2014. júl. 9. 17:43
 1/9 A kérdező kommentje:
Én még sosem voltam sörözőben,nem akarok ciki lenni előtte meg semmi.Elég kedves velem,de valahogy nem tudom elhinni hogy ez egy randi lenne:S elég fura..
2014. júl. 9. 17:44
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem akarok ünneprontó lenni,de aki randizni hív,az nem egy sörre fog meghívni :D
2014. júl. 9. 17:46
 3/9 DanteSparda ***** válasza:
fujj sőr
2014. júl. 9. 17:50
 4/9 anonim ***** válasza:
Menj el vele :) szerintem.
2014. júl. 9. 17:51
 5/9 A kérdező kommentje:
Akkor miért hívott el?nemigazán értem..lehet hogy tetszem neki és ismerkedni akar,nemtudom..:S elég népszerű,hívhatott volna bárki mást.
2014. júl. 9. 19:21
 6/9 A kérdező kommentje:
Egyik baratnom azt mondta hogy lehet hogy a volt pasim kerte meg??bar miert is tette volna,egyaltalan nem keres.nem erdeklem mar.az sem erdekli hogy nekem mennyire nehez most,csak magaval torodik ahogy eddig is.Es kulonbenis miert ne mehetnek el?Nem ertem mit akarna ezzel..
2014. júl. 9. 20:43
 7/9 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy azért hív pont sörözni, hogy ne feszengj, ott nem csak ketten lesztek hanem nagyobb társaság, csajok is, így ha kicsit feszélyezni kezdene ismerkedés közben a társalgás, szüneteltetheted, közben nagy levegőt vehetsz, amíg mással dumálsz.

Meg az is lehet, hogy gyávább haverja nézett ki, és a srác neki tesz szívességet azzal, hogy elhívott.

2014. júl. 11. 11:13
 8/9 A kérdező kommentje:
Kettesben voltunk.de nem tudom mire véljem ezt az egészet.összetalálkozott valami ismerősével és utána már elég lerázósra vette a figurát.amikor elköszöntünk többször is elmondta hogy cuki vagyok hogy eljöttem és majd még írni fog hogy esetleg jövőhéten megismételhetnénk,aztán megölelt.két napja nem írt.nekem ez elég gyanús,egy ilyen népszerű srác tuti nem fog velem találkozgatni..lehet hogy az expasim kérte meg és én hiába várhatok majd arra hogy újra írjon nekem..vagy csak találkozgat lányokkal és majd kiválasztja a megfelelőt,de az biztos nem én leszek.az sem biztos hogy egyáltalán jól érezte magát velem.már megszoktam hogy engem senki nem kedvelhet..
2014. júl. 13. 14:19
 9/9 A kérdező kommentje:
A volt pasimmal egy közös ismerősünk úgymond kibékített minket,de neki sem kellek.A szülei egy kanél vízben megfojtanának engem.Minden csak duma,arra nem képes hogy keressen engem vagy bármit megtegyen értem.Mindig én alázom meg magam,mindenki csak hülyének néz.ahogy ismerem magam ennek a másik srácnak is majd én fogok írni hogy találkozzunk megint mert nem fogom bírni és totál idiótát csinálok magamból megint és biztos hogy nem fogok kelleni neki így.hiba volt azt gondolni hogy bárki is akar tőlem bármit mert majd bebizonyosodik hogy ez nem így van.mindenki csak magára gondol..
2014. júl. 13. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!