Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok többsége miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok többsége miért iszonyodik a skinheadek-től?

Figyelt kérdés
2010. jan. 7. 02:28
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
en is skin vagyok es tenyleg nem ertelek benneteket.legyunk oszintek!ki nem szereti a noket???mindegyik skinhead ugyanugy kedveli a nmoket mint 1 normalis ember!es kulsore ne iteljetek,mert valoban nem verunk ossze midnenkit akit meglatunk!mar ha feher:D:D:Des ha mi nem lennenk akkor sztem ti mar nem beszelnetek magyarul!a skinheadekbol is majmot csinalnak a divat skinek,ne mtudom minek vannak egyaltalan!ha mi nem akadajoznank a ciganyokat az elnyomasban,mar amennyire lehet,mar regen nem lenne magyarorszag!!!es ezt batran kijelentem!!!raadasul nekem meg sz*rabb helyzetem van ugyanis delvideki vagyok!itt meg amr nem csak a ciganyoktol ha nem a szerbektol is tartani kell de rendesen,foleg itt szabadkan!szabadka a legproblemasabb varos,ittm inden elo fordul es igaz h 2x tobb magyar van mint szerb de semmi osszetaras,mindenki beolvad!bar vagyunk azert jo paran foleg szabadkan kivul akik nagy magyarok,skinheadek es EMIbe meg IFIn lehet csak altni h mennyien is vagyunk!!!nekunk ossze kell tartani nem analizalni es velemenyeket osztani azokrol az emberekrol akik az eletuk aran is de megvedenek a magyar foldet,titeket!!!picit legyetek szivessek es gondlojatok ezt at!koszonom!Szebb jovot!Kitartas!Oi!!!
2010. aug. 17. 04:46
 32/37 anonim ***** válasza:
bocs,hogy ne h most az akadaly szavam miatt a skinheadek legkozelebb irastudatlan majmok legyenek elnezest kerek,felre irtam bar en sem tudom h h:Dilyet most b*szok el leoszor es nem is ragnam magam ezen de engem ez idegesit es zavar:DOi Oi Oi!!!
2010. aug. 17. 04:49
 33/37 anonim ***** válasza:
Nem tudok erre válaszolni,Énis bőrfejű vagyok,de én sohasem bunkóskodtam lányokal!A hajam 3mmernél sohasem volt rövidebb:)Ami igaz ,Skinhead lányok nem nagyon vannak:(,Mondjuk az én volt bnőm sem volt skinhead:)De zene téren egyet értettünk:)
2010. aug. 21. 19:47
 34/37 anonim ***** válasza:

Amúgy tényleg nem értem én se a problémát. Vagyis ha belegondolok, igaz hogy vannak néhányan skinheadek akik válogatás nélkül megvernek mindenkit és erőszakos állatok, de ha belegondolunk, ilyenek bizony vannak a "nem skinheadek" között is. Ennyi. Attól még ember mindegyik csak a normálisat kell tudni megtalálni :D

Az én barátom is skin, én viszont nem.. de a zene ízlésünk részben nekünk is megegyezik :)

17/L

2010. aug. 22. 21:14
 35/37 anonim ***** válasza:
A bőrfejűségnek az erőszak az alapja.Nem hippik vagyunk.Mindent gyűlölünk.
2010. aug. 22. 22:22
 36/37 anonim ***** válasza:

emberfüggő..aki rendes az majd megtalálja a maga párját..nem annyira nagy dolog ez mint amennyire felfújják! mindenkinek megvannak a saját eszméi, amiket követhet, nem kell ezért senkit bántani!:)

barátom skin , így már egyátalán nem zavar ha valaki kopasszal találkozom, mondjuk ezelőtt sem okozott gondot h elmenjek mellettük...semmi bajom nincs velük..inkább egy skin mint egy emós bu_zi, egy rapper, diszkópatkány, vagy éppen egy cigány!

2010. aug. 24. 13:08
 37/37 anonim ***** válasza:
Szerintem ez egyáltalán nem igaz,hogy csak szimplán egy kopasz fejű fickótól a nők iszonyodnának,esetleg a nagyon rózsaszín aggyal megáldott népség. Vin Dieselt, meg Stathamet, Szökés sztárjait is rajongják,igaz közük nincs a Skinekhez, csak példa egy korábbi hozzászólásra,hogy attol még hogy kopasz vagy, nem gáz, mert a nők fele utálja a képed,a másik fele meg kedveli. Ugyan ez igaz a hajasbaba lófarkas férfiakra is.
2010. szept. 13. 00:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!