Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok többsége miért iszonyodik a skinheadek-től?
ha az a baj h meglátni a zenei izlést akkor járjunk mesztelenül mert én más embert nem nagyon látok csak akiből rögtön meg tudom állapitani , h mit hallgat.
pl.: 1 rocker nem fog vanses cipőt felvenni , vagy repper Kárpátiás felsőben rohangálni .
Természetesemn kivételt képeznek az öltönyösök , róluk nem tudom mit gondoljak , de nem túl szimpatikusak .
Én skinhead vagyok és nem nézem le a nőket sőt ...
13:01 !
ismersz egyet is személyesen ? sztem nem úgyhogy ne beszélj ilyeneket !
én meg a repper ruháktól undorodom .. a seggük kilóg a gatyájukból , úgy néznek ki mint aki be van szarva .
Ez a kérdés már mióta létezik így felgyújtja a lelkemet és az agyamat! Ahányszor bele olvasok az új válaszokba elkap az idegroham. Mert képtelen vagyok felfogni, hogy miért kitalált stílus alapján tartják az embermértéket az emberek. Mégis miért nem magát az embert nézik?!
Sulinkból majdnem kirúgattak egy kopasz srácot, akin télen bakancs volt és nagymagyarországos pólót viselt, ettől elkap az idegroham ahányszor vissza gondolok erre, kinek mi köze van ahhoz, hogy az ember mit vesz fel?!
Meg mi ez, hogy leszedették rólam a Nagy Magyarországos nyakláncot?! Na nem mintha nem vettem volna vissza, de mi joga van ehhez? Semmi!
Én még mindig a Skinheadek pártját fogom, mert ha megismered őket rájössz mekkorát tévedtél.
valaki nem iszonyodik! nekem skinhead barátom van, és attól h van neki egy durvább, erőszakosabb oldala velem még semmi rosszat nem művelt, sőt, félt engem, próbál megvédeni, akármi is történne.a zenei izlésünk is egyezik, és én is egyetértek a skinheadek elveivel!
88!
14Ł
Ja nekem van skinhead osztálytársam és nagyon jófej. Kb ő az egyetlen aki 10-ből 10szer kienged maga előtt egy lányt az ajtón..
Most is egy skinhead srác tetszik. Azért, mert kopasz, attól még nem egy agresszív állat :D Vagy legalábbis velem nem. Hallottam, hogy egyik osztálytársát viszont ok nélkül állandóan b*szogatja, sőt még az utcán utána is dobott valamit egyszer. Hát nemtudom próba szerencse, ezt majd meglátjuk. De amúgy nem ítélem el őket. Sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!