Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van ez? Hol vannak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Hol vannak a normális emberek?

Figyelt kérdés

Szerintetek miért van az h az utcán rengeteg normális, kedves, aranyos lány mászkál és állítólag ugyanennyi kedves, normális fiú, és olyan sokan nem találnak megfelelő párt? Olvasom itt a kérdéseket h "normális lányokat keresek" és "normális fiúkat keresek", és "elegem van a p*csákból" és "elegem van a bunkókból", a két normális tábor mégse talál egymásra :D

Főleg az én korosztályomra gondolok, 20-24 közötti, értelmes, főiskolás-egyetemista fiúkra-lányokra.

Mit gondoltok erről?

2010. jan. 6. 23:24
1 2 3
 1/22 Silber ***** válasza:

Talán a kérdés feltevője sem "normális".

19/F Egyetem.

2010. jan. 6. 23:37
 2/22 anonim ***** válasza:
77%

Ne menj egyetemista fősulis bulikra, és jobban érzed magad! Oda jár a világ legtöbb pi.sája meg parasztja!!! Fujjj!!!! 20-24 éves fiúnak lehet 16-20 éves még tényleg kedves csaja, mi 20-24 éves csajok meg menjünk normális helyre 25-32 éves pasikkal találkozni!

Hányok a fősulis buliktól! Válogatott kretének, akik marha okosnak képzelik magukat!

2010. jan. 6. 23:37
 3/22 anonim ***** válasza:
65%

Talán mert ez a két tábor azt várja, hogy szájukba repüljön a sült galamb. És csak sajnáltatják magukat, hogy "jaj miért nem talál meg az igazi".

Ha nem tesznek annak érdekébe, hogy megtalálja őket az igazi akkor ez van.

2010. jan. 6. 23:38
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Általában mindig azok a nyerők akik semmire se jók.. nem igaz..? lehet h akkorák egy lánynak a mellei, mint két dinnye, meg hűűde szép hosszú seggigérő póthaja van, de ott belül nincs neki semmi. Legalábbis kevés rá az esély, h ilyeneket láthatunk a főiskolán..:) Biztos vagyok benne, h neked normális jár:) És küzdjünk, h a táborok egymásra találjanak:)
2010. jan. 6. 23:38
 5/22 A kérdező kommentje:
Kedves Első, megnyugodhatsz, normális vagyok. Csak mivel minden 2. kérdés erről szól, gondoltam körbekérdezek, ki-mit gondol erről. Köszönöm a normális hozzászólásokat.
2010. jan. 6. 23:41
 6/22 anonim ***** válasza:
64%
Én nem tudom mi baja az embereknek, 25 vagyok, eddig csak normális pasim volt. Aki csak bunkókat tud kifogni az vagy nagyon rossz helyen keresgél vagy nem tudom. Magában keresse a hibát.
2010. jan. 6. 23:42
 7/22 anonim ***** válasza:
Hát én meg ugy vagyok vele,hogy szeirntem aki mindig bunkókat fog ki annak oka van. csak azt lehet hülyére venni aki hagyja magát,kétszer egészen véletlenül meg nem lépünk ugyanabba a gödörbe.
2010. jan. 6. 23:52
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

az általad keresett normális emberek valsz itt vannak nagyrész pl gyakorin. mert most is ahelyett hogy vmi egyetemi buliban lennék tucat egyéjszakás kalandokat kergető bunkó, itt olvasom a kérdéseket és igy jártam anyátokkalt nézek :) holnaptol meg tanulok a matekvizsgámra.

email-em publikus, haaa érted mire gondolok ;) :)

2010. jan. 7. 00:39
 9/22 anonim ***** válasza:

Szerintem egy normális ember sincs a földön, csak van, akiknek jobban elviseljük a bogarait.

21/F egyetem

2010. jan. 7. 00:48
 10/22 anonim ***** válasza:

00:39

LoL, en is ilyesmit csinalok :)

Csak nem hivom 'igy jartam...'-nak a How I Met Your Mothert :P

2010. jan. 7. 01:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!