Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nemsokára randim lesz, félek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemsokára randim lesz, félek sikeres lesz, és most nagyon ideges vagyok. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

20F vagyok. Voltak már randijaim, de azok kétesélyesek voltak. A mostani lánytól nemrég kérdeztem meg, hogy meg iszunk e valamit ketten - egy "sunyi", sejtelmes "igeeen :)" volt a válasza.

...

én most azonban összeszartam magam. Rohadt ideges vagyok, mit csináljak??? :S

2014. júl. 4. 20:05
 1/7 anonim ***** válasza:
nyúlj magadhoz azt verd ki a f_szod
2014. júl. 4. 20:07
 2/7 A kérdező kommentje:
már nincs idő :S
2014. júl. 4. 20:10
 3/7 anonim ***** válasza:
akkor kapcsold ki a géped
2014. júl. 4. 20:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Gondolj bele, hogy valószínűleg ő is így érez most és be van szarva. Ez adjon erőt. :3
2014. júl. 4. 20:17
 5/7 A kérdező kommentje:
na persze... -.- nők sosem idegesek. Amúgy, megcsináltam amit az első mondott, picit jobb lett
2014. júl. 4. 20:45
 6/7 anonim ***** válasza:

Mi az ,hogy a nők sosem idegesek? :O

nekem úgy dobog a szívem egy randi előtt, áhh... :DD

2014. júl. 4. 20:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha te tudnád, hogy mennyire idegesek tudnak lenni! :D Aki nem ideges attól meg félni kell.
2014. júl. 4. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!