Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne akkor tennem, ha beleszeretem egy 40 éves pasiba, akinek felesége van és én még csak 18 éves vagyok?
Apakomplexus?
Hagyd a fenébe. Egyik barátnőm is kavart egy idősebb pasival, akinek gyereke van, jártak, de nemsokáig. elvált volt. És valszeg csak a fiatal friss husit látja benned. Felejsd el. Nem éri meg...:(
Hätha nagyon jo az ägyba akkor tarts meg szeretönek
De sok mindenre ne szämits közös nyaraläs čjjeli bulik max 1 mozi aztän dugäs sok idöt nem tud räd szänni mčg ha te is nagyon jo vagy neki akkor se nagyon
És gondolom felprobält mär és elég jok ugye 40 évesen a legjobb szinte egy férfi mert tudja mi kell a nönek a szexben és tökéletesen kielégiti minden alkalommal
De azért szerelmes ne légy
Ott kéne hagynod, mert szemétség egy családot szétdúlni!! Te pedig valszeg csak azért kellesz neki, mert friss husi vagy (még). Egyébként gondolj bele abba, milyen pasi az, aki otthagyja a családját?? Férfi?? Nem az, sőt egy aljas görény!!! Majd Téged is lecserél egy idő után.
Az ilyen esetekben nem értem a fiatalabb felet! Nem érzi át mit tesz?? Vagy olyan buta, mint a föld?? Lelkiismeret nulla, magadból pedig csak utcalányt csinálsz. Azért nem kurvát írtam, mert ők pénzért csinálják, amit csinálnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!