Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy tudnák vele beszélni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnák vele beszélni?

Figyelt kérdés

Van egy srác aki nagyon bejön nekem és egyszer már megemlítettem neki hogy nem-e lehetne köztünk több mint barátság. És nem mondott rá semmit, de mivel egy suliba járunk és évfolyam társak is vagyunk és van pár közös órán gondoltam h rákérdezek még 1× de mindig a barátaival lóg és én meg annyira nem vagyok bátor hogy oda menjek hozzájuk és megmondani neki h jöjjön már el egy kicsit mert mondani akarok valamit. És valamiért ha közelebb kerülök is hozzá valamiért vagy helyet cserél az egyik fiúval vagy elmegy. De nem tudom hogy miért kerül pedig nem vagyok egy visszataszító jelenség.És mielőtt megmondtam volna neki h nagyon tetszik, mindig megnézet meg minden:)és szerintem neki is bejövök. az előző barátnői is azért szakítottak vele mert nem mert velük csókolózni de nem értem hogy akkor miért nem a lány kezdeményezett?! És hogy az lenne a kérdésem hogy hogy szólíthatnám le hogy beszélni tudjunk mert ez így már nagyon nehéz hogy még a közelembe se jön!!!

Lécci segítsetek! És bunkók kíméljenek! Köszi 15/L

És a srác is 15 éves:)

2010. jan. 6. 13:34
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
És azt még elfelejtettem oda írni hogy pénteken meccsük lesz és én is megyek egyik bnőmmel szurkolni:P És ha addigra nem sikerül vele beszélni akkor ott mit mondjak majd neki? Mert azt úgy se tudnám megállni hogy ne beszéljek vele de ha úgy van akkor meg mindig hülyeségeket mondok és ez elég ciki! Előre is köszi a válaszokat!
2010. jan. 6. 13:40
 2/11 anonim ***** válasza:

nagyon félénk srác lehet.

szerintem kérd el a telszámát, msn címét az egyik órán, közvetlen, hogy végetért, meg tudod szólítani, akkor még nem tud elmenekülni a haverjaihoz.

aztán beszélgess vele először csak neten keresztül, úgy könnyebb vallomás, ha nem álltok egymással szemtől-szemben, neki is és neked is.

2010. jan. 6. 13:41
 3/11 anonim ***** válasza:
Ne legyél már pióca. Ha elkerül téged, akkor egyértelmű,hogy nem akar veled semmit sem. Ennyire buta nem lehetsz,hogy megint beszélni akarsz vele..
2010. jan. 6. 13:41
 4/11 anonim ***** válasza:
ő is egy szerény fiú akkor ebbe a esetbe kivételesen kezdeményez te.mert a fiuknak kell.:D na de szerintem hívd el sétálni vagy hívd meg valamire, vagy csak simán mond meg neki hogy beszélni akarsz vele.
2010. jan. 6. 13:43
 5/11 A kérdező kommentje:

Hát már a telószáma meg van és az msn címe is csak a telót nem veszi fel msn-en meg nincs fent mert nem jó a gépe:S

De nem arról van szó h nem jövök be neki mert nagyon jó kapcsolatba vagyok a legjobb barátjával és mondta hogy nem tudja hogy mit mondjon mert ő is érez valamit irántam csak nem biztos az érzéseiben. És szünetben is mindig engem figyel nem tudom hogy mit gondolhat. És éppen kapóra jött ez a focimeccs. Hogy talán ott beszélhetnék vele. Köszi a válaszokat:)

2010. jan. 6. 13:53
 6/11 anonim ***** válasza:
akkor küldj neki sms-t, pl. nincs kedved meccs után sétálni kettesben?
2010. jan. 6. 14:26
 7/11 anonim ***** válasza:
Méz (L)
2010. jan. 6. 15:13
 8/11 A kérdező kommentje:
Próbálkoztam már sms-el és nem jöttel!:( :'( Valami más tipp?
2010. jan. 6. 17:21
 9/11 anonim ***** válasza:

"Hogy tudnák vele beszélni?"

Következtetvén e sorból ('tudnák'), szerintem sehogy. Selejt vagy, ez van.

És attól, hogy odaírod a végére, hogy bunkók kíméljenek, nem kerülheted el, hogy az értelmesebb emebrek tudják, nulla vagy. Ha megtanulsz magyarul, az erőfeszítést díjazván segítek neked.

2010. jan. 7. 03:23
 10/11 anonim ***** válasza:

az nem jutott eszedbe, hogy el is gépelhette??

közvetlen egymás mellett vannak ezek a betűk, észlény.

2010. jan. 7. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!