Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Moziba megyünk a lánnyal, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Moziba megyünk a lánnyal, de megkérdezte hogy hozhatná-e a barátnőjét is. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Őszintén nem akarom hogy jöjjön, meg amúgy is, ha megkérdezem hogy ugye magának fizeti a jegyet akkor meg fukarnak tűnök..
2014. júl. 3. 20:22
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Vedd át az irányítást, ha neki ez a legelső és tetszel neki. Írd meg neki, hogy: ,,Figyelj, nyugtass meg, hogy csak azért hívtad el Jankát, mert félsz velem kettesben lenni, és nem azért, mert nem akarsz randizni. Ha csak amiatt aggódsz, hogy valami kínos lesz, kérlek, ne hozd el Jankát, mert én kettesben szeretnék veled találkozni. Tudod, ez afféle randi lenne vagy mi a szösz... Ne félj, nem fogom leharapni a fejed. :)"

Ha visszalép, nem akar tőled semmit. Vagy pedig extra f0sós típus, és majd később megkeres. De na, randizni ketten szokás menni, de minimum páros számban.

L22

2014. júl. 3. 20:47
 22/26 anonim ***** válasza:

Somogy megye :D

De, hogy valami értelmeset is mondjak a kérdéssel kapcsolatban (mert eddig nem sikerült :D), közöld a hölggyel, hogy te kettesben szeretnél menni vele.

2014. júl. 3. 20:49
 23/26 anonim ***** válasza:

Ez friendzone. Én is fosos tipus voltam 14 évesen, megsem fordult meg a fejemben bárkit magammal vinni életem első randijara. Nem akar veled kettesben menni, es megbántani sem, de meg tapasztalatlan es nem mer nemet mondani.

Egyebkent a mozi annyira nem jo hely első randira szerintem. Csendben megnéztem egy filmet es cső. Elotte es utana is séta vagy kávézás ajánlatos, ha ragaszkodsz hozza. De a séta es kávézás mozi nelkul is megállja a helyet.

2014. júl. 3. 21:34
 24/26 A kérdező kommentje:
Na kiderült, hogy a barátnője ötlete volt, igazából ő se akarta. Mozi után egyébként megyünk máshova is :)
2014. júl. 3. 23:08
 25/26 anonim ***** válasza:
Ezt nem is értem, minek akart ő a ti randitokra menni felesleges 3.-nak? O.o
2014. júl. 3. 23:10
 26/26 A kérdező kommentje:
Mer' hülye :D
2014. júl. 3. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!