Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik ti megsértődnétek azon, ha egy lány nem mondana igazat anyagi helyzetét illetően?
Meg. Nem az a probléma, hogy van pénzed, mert marhára nem érdekel. Akikkel eddig együtt voltam, vagy szerettem volna, mind szegények voltak, vagy legalábbis nem volt több pénzük az átlagnál, nah nem mintha nekem per pillanat több lenne.
Viszont azt marhára nem tudom díjazni, hogy ha valaki átbassza a fejem. Elvárom a feltétel nélküli őszinteséget, mert én is megadom a másiknak. Ha ez nincs meg, akkor felejtős az egész. A pénzed meg nyugodtan tartsd meg...
Bár eleve nem értem, hogy milyen ismerkedési fajta az, ahol azzal kezdik az emberek, hogy kinek mennyi pénze van. Valahogy soha nem sikerült még ilyen kérdést feltennem egyetlen nőnek sem. Tőlem is talán csak 1-2 alkalommal kérdezték meg a 25-26 évem alatt. Bár az első 15 év nem nagyon számít. :D
Értem, hogy miért akarod ezt csinálni, de nem nézném el. Felőlem mély szegénységben is élhetsz, lehet körözött sorozatgyilkos is, de ha nem vagy őszinte, akkor ziher, hogy rövid úton elválnék tőled.
"ha nem vagy őszinte, akkor ziher, hogy rövid úton elválnék tőled."
De ha őszinte, akkor meg a legjobb éveit pazarolja pénzrehajtó férgekre. Nem biztos, de jó esély van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!