Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasik ti megsértődnétek azon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik ti megsértődnétek azon, ha egy lány nem mondana igazat anyagi helyzetét illetően?

Figyelt kérdés
Mindössze csak azért, hogy biztos legyek benne, nem a pénz miatt akar velem összejönni, hanem csak én miattam... Szüleim elég jó anyagi helyzetűek, de ezt el szeretném titkolni eleinte... Elronthat ez mindent, vagy megértenétek miért tettem?

2014. júl. 3. 20:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
84%
6-os vagyok.Én nem azért sértődenék meg mert érdekel az anyagija ,hanem mert teljesen másnak mondja magát,hazugsággal kezdi és az nem jó,alapvetőlen nem is érdekel az anyagi helyzete,de ha szó esik róla akkor inkább mondjon igazat.
2014. júl. 3. 20:20
 12/21 A kérdező kommentje:
11-es: épp emiatt vacillálok ...
2014. júl. 3. 20:21
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha nyíltan megkérdezi az anyagi helyzeted akkor mond azt neki hogy semmi köze hozzá.Én úgy mondtam ha szó esik róla nem ha ő kérdezi,te meg minek mondanád el egyből.11-es voltam
2014. júl. 3. 20:27
 14/21 anonim ***** válasza:
18%
Ne haragudj de szerintem amit mondasz az baromság. Mármint az a része hogy sok. Szerintem csak te mozogsz olyan körökbe ahol sok ... Én nem tudom mi van velem, de én szegénységre vágyom kissé, hol ott eléggé lehetetlen hogy valaha is az legyek. Attól függ miben nézzük :)
2014. júl. 3. 20:45
 15/21 anonim válasza:
50%
Hazugságra ne építs kapcsolatot!!!!! A lényeg ha nem kérdezi akkor nem kell elmondani neki.... ha meg olyanokat kérdezget, hogy milyen az anyagi helyzetetek akkor hajsd el magad mellől. Csak hazudni nem szabad mert ha kiderül,akkor végig becsaptad és nem magadat adtad és ő nem beléd szeretett hanem a hazugságokkal teli életedbe... 14/L
2014. júl. 3. 20:51
 16/21 anonim ***** válasza:
23%
Egyszerű a megoldás, keress magadhoz valót, valami gazdag úricsemetét bmw-el, és akkor nem lesz gond az anyagi helyzeted. Suba a subához...
2014. júl. 3. 21:03
 17/21 A kérdező kommentje:
Épp a BMW-s úricsemeték nem a zsánereim :)
2014. júl. 3. 21:15
 18/21 anonim ***** válasza:

A 14 éves lány jól leírta.

28 F

2014. júl. 3. 21:43
 19/21 anonim ***** válasza:

Meg. Nem az a probléma, hogy van pénzed, mert marhára nem érdekel. Akikkel eddig együtt voltam, vagy szerettem volna, mind szegények voltak, vagy legalábbis nem volt több pénzük az átlagnál, nah nem mintha nekem per pillanat több lenne.

Viszont azt marhára nem tudom díjazni, hogy ha valaki átbassza a fejem. Elvárom a feltétel nélküli őszinteséget, mert én is megadom a másiknak. Ha ez nincs meg, akkor felejtős az egész. A pénzed meg nyugodtan tartsd meg...

Bár eleve nem értem, hogy milyen ismerkedési fajta az, ahol azzal kezdik az emberek, hogy kinek mennyi pénze van. Valahogy soha nem sikerült még ilyen kérdést feltennem egyetlen nőnek sem. Tőlem is talán csak 1-2 alkalommal kérdezték meg a 25-26 évem alatt. Bár az első 15 év nem nagyon számít. :D

Értem, hogy miért akarod ezt csinálni, de nem nézném el. Felőlem mély szegénységben is élhetsz, lehet körözött sorozatgyilkos is, de ha nem vagy őszinte, akkor ziher, hogy rövid úton elválnék tőled.

2014. júl. 3. 23:01
 20/21 anonim ***** válasza:

"ha nem vagy őszinte, akkor ziher, hogy rövid úton elválnék tőled."

De ha őszinte, akkor meg a legjobb éveit pazarolja pénzrehajtó férgekre. Nem biztos, de jó esély van rá.

2014. júl. 4. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!