Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25éves vagyok randiztam egy 22éves sráccal, lefeküdtem vele és azóta nem érdeklem. Miért van ez?
Na bumm ezt mind tudtam...Én is ugyanígy jártam drága, csak mi előtte randiztunk 3hónapig. Meseszerűen indult és törvényszerűen meg kellett történnie, stratégia ide-oda nem lett belőle semmi, azóta felszívódott.uupsz így jártam, lépj túl rajta, szexeltél egy jót-remélhetőleg- és nem ő a te embered.Nézz körül sok sok elképesztő jó hímnemű magvető jár kel csak szórakozni kell játszadozni kicsit az izgibb mint az 1. randin lefeküdni vele.
Viszont ha egyéjszakásba belekavarodsz ezt dobd oda: azért megyek bele veled, mert nem akarok tőled komoly dolgokat.ha akarnék érdekelne mit gondolnál rólam. talán ettől nem száll ez agyauk :D:D
21 L
Azért történt ez mert minden faszi büdös k*urva!
ez az egyértelmű válasz erre.
te meg lécci randi utén fél évvel feküdj le vkivel.
Különben is a maszti sokkal jobb, mint az ilyen idegen béna faxokkal a szex.
16:12-től idézet :Ha valakit megkívánok, ha valaki izgalmat, élvezetet vált ki belőlem, annak része az, hogy emberileg is vonz. És én is akkor érzem magam jól egy pasival, ha nem csak a testem kell neki, hanem mondjuk én is..
Azt ugye nem mondod, hogy ez egy rövidke esti ismeretség alatt kialakul? Mert ugye a kérdező egy röpke pár óra után hetyegett!
Nem mondom ezt, mint leírtam, nem tartom helyesnek ill. célravezetőnek az első randin szexelést. Én úgy vagyok vele, meg akarom valamennyire ismerni azt, akivel intim kapcsolat alakul ki, mert úgy élvezetesebb is. És a fokozatosságnak nem csak tizenévesen van ám meg a szépsége, dehát az ajtóstól a házba rontók ezt nem tudják... ;)
Kedves Kérdező, ez a hajó asszem elment, legközelebb légy előrelátóbb, és várj egy kicsit a szexszel! Hidd el, akinek tényleg tetszel, annak ráér kicsit később, mert az örül, hogy Veled lehet! De nem csak Te hibád, most össze ne omolj! - a pasi is egy f.sz volt - aki alkalmi szexet akar, ne randira menjen, hanem a discóban csípjen fel valakit, egyértelmű legyen, hogy mire megy ki.
Hát nem tudom, én ezt sose értettem. Volt már ilyen többször, hogy együtt aludtam valakivel, szex sem volt, de úgy ölelgetett, csókolgatott, simogatott, hogy az teljesen megteremtette a szeretet illúzióját. Reggel meg rideggé és távolságtartóvá változott, én meg nem értettem, hogy akkor ennek mi értelme volt? Tudom, hogy nem csak szexre, de intimitásra is ki lehet használni valakit, a szeretethiány, közelséghiány kiélésre - ott egy szép meleg test, csináljunk úgy, mintha szeretnénk egymást, vagy valami. Nem tudom, nekem ez szomorú és szánalmas - függetlenül attól, hogy van-e szex ilyenkor vagy nincs.
Tudod, nem biztos, hogy el lehet intézni annyival, hogy "dehát én korrektül megmondtam, hogy ennyit akarok" - mert lehet, hogy a csajnak meg bejössz, és belemegy a tartósabb dolog kialakulásának reményében. Én nem hiszek abban, hogy bárkinek igazán és hosszútávon jó, ha használják, vagy ha ő használ valakit. A fájdalom kockázatával együtt is érdemesebb az érzéseket felvállalni, megélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!