Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elmúlt évtizedben ritka és nagy érték lett a nő a nem helyes pasi számára, akikért vért kell pisilni?
A "nő" összejött a rondábbaknak is.
Vagy szerinted régen a férfiak 95%-a jóképű volt? Ugye nem. Márpedig az idősebbeknél tényleg ritka volt aki 30 évesen pár nélkül volt.
statikus személyiség indukálta látens nőgyűlölő, ez az én diagnózisom.
változz meg! ja, hogy azért tenni kell valamit? ühümm, szóval lenyomni pár fekvőt meg lefutni a sonkáidat az nehéz, pláne, hogy egész nyáron úgysem csinálsz semmit, igazad van, inkább ostorozd azokat a nőket, akiknek nem derogál egy olyan szájba dugni a nyelvüket, amikből ilyen ízes dolgok jönnek ki. igaz, minden nő kurwwa, aki mást most, az egy barom.
Kérdező, (7 vagyok)
Értelek, mert mint írtam szerintem is van ilyen jelenség.
Viszont ne add fel! Ha normálisan élsz (semmi drog, alkohol stb), ápolt vagy stb., akkor azért van esélyed még akkor is ha nem vagy szép. Ismerkedj kevésbé szép lányokkal, akik szintén esetleg magányosabbak. A másik út pedig tényleg a pénz. Bármilyen ronda vagy lesz jó nőd, ha van pénzed (lásd Andy vajna stb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!