Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lány szereti a virágot? :D
Figyelt kérdés
Régi módi vagyok, és az egyik lányról sehogy nem tudom kideríteni a kedvenc virágát (persze a tőle megkérdezés kizárva :D). Létezne, hogy ő nem szereti a virágokat, vagy nincs neki kedvence? :D2014. júl. 1. 22:36
1/6 anonim válasza:
Nem sok, de van olyan lany, aki nem szerti a viragokat.
2/6 anonim válasza:
Szerintem az mindegy, hogy milyet veszel, a szándék a fontos. Csak ne legyen rá allergiás.
3/6 anonim válasza:
Én lány vagyok és kifejezetten utálom a virágokat inkább csak kertben szeretem őket. De ha szerencsés vagy és szereti a virágot akkor rózsát vegyél de csak pirosat!! Am a legtöbb lány szereti a virágot és ha kedvesnek tart vagy kedvel akkor mindegy milyen virágot kap a szándék lesz a fobtos neki
4/6 anonim válasza:
Ha nem allergiás rá biztosan örülni fog, kedves gesztus ;) Csak ne szekfűt adj neki!
5/6 anonim válasza:
én sem vagyok oda a virágokért,kapni sem szeretek annyira virágot mint pl csokit :)
6/6 anonim válasza:
Én lány vagyok, de kicsit fiús típus. A virágokat én is szeretem, viszont jobban örülnék valami különleges virágnak. A tulipán a kedvencem, meg az írisz, a rózsa meg klasszikus bár ezért unalmas kicsit... de ha nem ismeri az igényeimet valami érdekeset hozna az tetszene... vagy egy mezei virág csokrot hozna nekem, az nagyon édi lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!