Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Normális vagyok (remélem) 28...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális vagyok (remélem) 28 éves csókszűz, sőt szexuálisan (nem szerv szerinti) is szűz férfiként a munkám során megkeresett pénzemet autóra, jó ruházatra költöm, nem pedig prostira (már csak ez a lehetőségem maradt, mert lány nem áll velem szóba)?

Figyelt kérdés
2014. júl. 1. 21:24
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
79%
Meg fogod találni a lányt aki úgy szeret téged ahogy vagy:)
2014. júl. 1. 21:37
 12/32 anonim ***** válasza:

#10 +1

:(

2014. júl. 1. 21:42
 13/32 A kérdező kommentje:
Már kifutottam az időből. Az összes ismerősöm kapcsolatban él, vagy már házas. Én lettem az, aki agglegény maradt. Szomorú ez a természetes szelekció. Hiába minden diploma, intelligencia, odaadás (nők felé), sajnos én lettem a gyenge láncszem. Sajnálom magamat, azt hittem több jut nekem az élettől. Sajnos nem.
2014. júl. 1. 21:42
 14/32 anonim ***** válasza:
75%
Sokan még 35 évesen is egyedülállóak, nem kéne ilyen vénember dumát nyomatnod. Ilyen önsajnálattal viszont nem leszel vonzó senki számára. Légy büszke arra amid van, amit elértél, sugározd ezt, és máris változni fog a dolog.
2014. júl. 1. 21:48
 15/32 David82 ***** válasza:

Az időből nem lehet kifutni: Nézd meg Faludy Gyuri bácsit, milyen idősen házasodott. Fiatal nőt vett el.

Ha az ismerőseid közül mindenki kapcsolatban él, ideje, hogy új ismerősöket keress. Ha lemész egy szórakozóhelyre, ott is tudsz ismerkedni, vagy akár most nyáron a Balatonon, fesztiválokon.

Csak az a fontos, hogy te kezdeményezz.

2014. júl. 1. 21:51
 16/32 A kérdező kommentje:
35 évesen? 100 ból 1. De az olyan is amilyen. Vagy iszik, vagy züllött életet él, vagy kihasználja a nőket. Rendkívül sok defektjük van, akik ennyi idősen is egyedülállóak. De nem szüzek, mint én, legalábbis ezerből 1. Én viszont nem vagyok olyan, aki ezt érdemelné, szerintem. Nagyon figyelmes vagyok a nők terén, túlságosan is. Lehet ez is baj, a túl sok szeretet.
2014. júl. 1. 21:52
 17/32 A kérdező kommentje:
450 kmre van tőlem a Balcsi. Egyedül meg nem jó menni. Nem is ismerem a helyeket, 3 éve nem voltam ott.
2014. júl. 1. 21:53
 18/32 anonim ***** válasza:
Vagy, hogy nem a megfelelő nőknél próbálkozol.
2014. júl. 1. 21:54
 19/32 A kérdező kommentje:
Ha valaki menne nyáron, szívesen társulnék. Pénzem van, barátságos is vagyok. Beszállok a költségekbe. Nem kellene noszogatni. De egyedül semmi kedvem menni sehová, mert tényleg az van, hogy az összes haverom (igazi barát 2 van, mind külföldön élnek)a párjával van, vagy mér babázik.
2014. júl. 1. 21:55
 20/32 A kérdező kommentje:
Mindenféle nőknél próbálkozom, nagyon széles a paletta. Cicababáknál nem.
2014. júl. 1. 21:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!