Barátom ujjazás során érzett bennem valami furcsát, mi lehet ez? Nagyon félek.
Tehát ujjazott, és az ujja felső felületével, tehát bennem "alul" érzett valamit... ami eddig nem volt ott, mert most én is felfigyeltem rá, mert kicsit furcsa érzés volt, mikor csinálta...
Azt mondja, hogy valahol a G pontom környékén lehet ez, mert úgy szokott ujjazni, hogy a tenyere felfelé néz, és ilyen szögből felül van a G pontom, alul meg az a "guga", ami kicsit kemény... én nem érzek semmi konkrét dolgot, csak olyan fura, mintha egy kicsit szúrna, de nem olyan élesen, hanem olyan telitetten, vagy a fene tudja... pár nap múlva fog majd megjönni a menstruációm, köze lehet ennek ehhez?
Tervezzük, hogy mensi után elmegyünk nőgyógyászhoz, ha még mindig ott érezzük (bár már hónapok úta együtt vagyunk, és még ilyen nem volt), de addig én nem tudok csak úgy várni..
Előre is köszi a válaszokat!
18/L
Csak nehogy valami fertőzés menjen oda
Mensi előtt jobb lett volna elmenni a dokihoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!