Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Többet szeretnék, de vajon ő is?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többet szeretnék, de vajon ő is?

Figyelt kérdés
Nem rég megismerkedtem egy lánnyal, sokat beszélgetünk sétálunk nagyon jól elvagyunk és egyre inkább azt veszem észre, hogy nem csak barátságot szeretnék tőle. Persze ehhez az is hozzá tartozik,hogy ő félre érthetően viselkedik és nem tudom hogy mit csináljak.A legnagyobb probléma az az hogy neki barátja van.Amikor próbáltam vele erről beszélni, nem mondott semmit csak annyit hogy barátja van, egyértelmű nemet nem mondott.Nem tudom hogy kezdjek el rá jobban hajtani, várjam meg míg esetleg vége lesz a kapcsolatának vagy ne csináljak semmit hanem keressek mást.A kérdésem az hogy ti mit tennétek hasonló esetben?Mind ketten 20 évesek vagyunk
2010. jan. 5. 15:20
 1/5 anonim ***** válasza:

Én a helyedben ezerrel nyomulnék,ott lennék ahol ő , véletlenül felbukkanék valahol ahol ő és mennék vele sétálni,FIGYELJ ha dumálsz vele és megérted őt ,hagyod h beszéljen meséljen akkor tuti téged fog szeretni jobban.De ahoz az kell h legyél bátor , töltsön veled több időt mint a pasijával. Ehez neked is kell vállalnod szal ne itt töltsd az időd és tökölj azon h milyen butaságokat csinálj!!! Lépj!!! Hívd el megint sétálni!

Remélem segítettem

18/L

2010. jan. 5. 16:43
 2/5 anonim ***** válasza:

Ő nem.

19/L

2010. jan. 7. 22:41
 3/5 anonim válasza:
Ez attól függ mióta tart ez a kapcsolatotok. Ha már 1-2 hónapja semmi változás, valószínű a közeljövöbe se lesz.. :/
2010. jan. 8. 00:38
 4/5 A kérdező kommentje:

4-5 hete

2 kommentelő , ő miért nem? elfogadom csak légyszi indokold

2010. jan. 8. 01:54
 5/5 anonim válasza:
Szerintem is hagyd..keress mást..ha most elutasított valószínűleg később se lesz más..és ha most még jobban ráhajtasz akkor pedig 100 hogy ott hagy..amivel egy jó beszélgető társat is elveszítesz amire az embernek mindig szüksége van :)
2010. máj. 4. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!