Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti hogy dolgoznátok fel azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy dolgoznátok fel azt az érzést, hogy egyedül kell eltöltenetek a nyarat?

Figyelt kérdés

Tehát minden lehetőségem meglenne, hogy találkozzak valakivel (nem vagyok rászorulva a nyári munkára, tanulnom sem kell, egyszóval beleférne egy vagy akár több találkozó is), csak éppenséggel SENKI nem kíváncsi rám. Nem megy az ismerkedés se már se itt, se máshol. Tavaly csak a nyáron 4 lánnyal találkoztam, idén meg még egyel sem.

Fiú iskolába járok, és kicsit antiszociális is vagyok.

Ez nem önsajnáltatás akart lenni, csak tanácsokat szeretnék kérni.

2014. jún. 28. 23:34
1 2
 11/17 Dr.Michael Jocks ***** válasza:
KockaGyuri meg is adtad a választ a miértre, senkinek sem kell a szemüveges búrád.
2014. jún. 28. 23:42
 12/17 anonim ***** válasza:
szerintem kezdj el lolozni, keress ott egy csajt és akkor lesz közös témátok és nem direktben mész oda hozzá. Persze az fontos hogy a neved az legyen hogy: ValakiTaliHUN :D
2014. jún. 28. 23:49
 13/17 anonim ***** válasza:

a neked tetsző lányok hol vannak ilyenkor?

arrafelé keresnék elfoglaltságot...

az a baj veletek hogy még bevásárolni sem nagyon jártok... hogy legalább segíthess szatyrot cipelni :)

a 2014es kompatibilis verzióját nem ismerem a dolognak...

menj el elsősegélynyújtónak egy strandra :)

2014. jún. 29. 01:06
 14/17 anonim ***** válasza:

Soha ilyen marhaság eszembe nem jutna.

Nézz magadba és gondold végig, miért érzed úgy, hogy nem kíváncsi rád senki és mit kellene változtatnod. Például ez az extrém sértődékenység biztos, hogy nem segít..

2014. jún. 29. 10:07
 15/17 anonim ***** válasza:
Örülnék ha az egész nyarat itthon tölthetném teljesen egyedül.
2014. jún. 29. 14:50
 16/17 A kérdező kommentje:
Miért örülnél neki, ha otthon tölthetnéd EGYEDÜL az egész nyarad?
2014. jún. 29. 21:54
 17/17 BlueCat1992 ***** válasza:
vennék pár havi wow és 3honpara elegendő kolát és chipes et. nem is rossz,megyek a boltba.
2014. júl. 12. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!