Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, lányok! Randiznátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok! Randiznátok, összejönnétek hírességgel?

Figyelt kérdés
Nem írok le részleteket, de ismerkedem egy hírességgel. Még nem történt semmi, de már előre tartok a bulvártól, meg az ezt követő hülyeségektől. Ha ügyesek leszünk, akkor is biztos a lebukás? Ti belemennétek ebbe? Én nem szeretnék ismert lenni...

2014. jún. 28. 16:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A nEvét de legalább a monogramját:)
2014. jún. 28. 16:37
 12/16 anonim ***** válasza:
Azért nem lehet erre a kérdésre válaszolni, mert nem mindegy, hogy az illető "híresség" például egy sikeres olimpikon/művész/üzletember vagy pedig "VV Élőadásban Recskázok Józsika" vagy valami Zs-kategóriás sorozatban szereplő valaki...
2014. jún. 28. 18:57
 13/16 A kérdező kommentje:
12-es, énekesről van szó, aki nemzetközileg ismert.
2014. jún. 28. 19:28
 14/16 anonim ***** válasza:

Örülj neki hogy tehetséges és elismert személyt találtál. Ezek vonzó tulajdonságok. Én (ha tényleg őszintén szeretném, illetve nagyon tetszene) gondolom vállalnám, de végső soron ki fog számodra derülni hogy bírod-e. Ha tartós lenne a kapcsolatotok biztos ismertebb leszel mint eddig... de gondolj bele, hátha ez vigasztal...

Egy hiresség semmi mondjuk egy herceghez/hercegnőhöz képest... nagyon varázslatos dolog..de ahhoz aztán egy másik élet formát kell élned.

Illetve azoknak sokkal rosszabb akik már eleve rendelkeznek némi hírnévvel. Nem sikerült befutniuk és csak a párjuk által válnak közismertebbé. Mármint van akinek ez önértékelési problémát okoz.

2014. jún. 28. 20:47
 15/16 A kérdező kommentje:
Ez az, pont ettől félek. Nem szeretném, ha úgy azonosítanának be az emberek, hogy XY szerelme, partnere, felesége. Én én vagyok. És főleg attól is tartok, hogy majd a saját szakmámban kapok rosszalló megjegyzéseket, vagy esetleg hátrányba kerülök majd, mert a párom úgyis gazdag és híres, minek nekem a jó munkahely alapon. :/
2014. jún. 29. 08:58
 16/16 anonim válasza:
Akkor csak annyit árulj el, hogy hogy ismerkedtetek meg?:D
2014. okt. 22. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!