Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez mind nem elég a nő (k)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mind nem elég a nő (k) nek? Mi kell még?

Figyelt kérdés
Szóval leírom ami engem jellemez és nyugodtan mondhatja bárki, hogy nagyképű vagyok, de vehetitek egy átlagos kérdésnek is! Határozott, tettrekész, céltudatos, magabiztos, humoros, romantikus és nem utolsó sorban őszinte és hűséges vagyok! De ez mind nem elég egy nőnek akibe szerelmes vagyok több, mint egy éve! Nem vagyok ronda inkább átlagos, de, hogy még ez sem elég nem hiszem el! Mi kellene még? Mi hiányzik? Pedig ha ezekből 80-90%-a megvan egy férfiban akkor már nyert ügye van! Mert ezt állítják a nők!!
2010. jan. 5. 12:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

én amikor egy pasi szájából azt hallom,hogy romantika isikítva elszaladok..már meg ne sértődj..

lehet,hogy nem vagy az esete,és ennyi.L21

2010. jan. 15. 02:21
 12/12 anonim ***** válasza:
sorry :**sikítva
2010. jan. 15. 02:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!