Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mind nem elég a nő (k) nek? Mi kell még?
Figyelt kérdés
Szóval leírom ami engem jellemez és nyugodtan mondhatja bárki, hogy nagyképű vagyok, de vehetitek egy átlagos kérdésnek is! Határozott, tettrekész, céltudatos, magabiztos, humoros, romantikus és nem utolsó sorban őszinte és hűséges vagyok! De ez mind nem elég egy nőnek akibe szerelmes vagyok több, mint egy éve! Nem vagyok ronda inkább átlagos, de, hogy még ez sem elég nem hiszem el! Mi kellene még? Mi hiányzik? Pedig ha ezekből 80-90%-a megvan egy férfiban akkor már nyert ügye van! Mert ezt állítják a nők!!
Támadtad már le? Mármint, úgy istenigazából? Hogy nem hagytál Neki nagyon kibúvót?
2010. jan. 5. 12:43
2/12 anonim válasza:
Lehet, hogy nem téged szeret...
2010. jan. 5. 12:47
3/12 anonim válasza:
Nem lehet meghatározni, h mi kell a nőknek. Hiába vagy megbízható, rendes, hűsges, szórakoztató, jóképű, stb, ha hiányzik belőled az a kis plusz, akkor mindegy. Lehet, hogy egy rosszabb tulajdonságokkal rendelkező, csúnyább pasiban megvan az, ami megnevezhetetlen, de kell ahhoz, h szerelmes legyen belé a nő...
30/l
2010. jan. 5. 12:52
4/12 anonim válasza:
Ha nem szerelmes beléd, akkor ennyi. A szerelem nem ezen múlik. Vagy megtörténik, vagy nem, nem racionális.
2010. jan. 5. 12:55
5/12 anonim válasza:
Valószínűleg nem szerelmes beléd,nem benned van a hiba(meg benne sem).
2010. jan. 5. 12:56
6/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2010. jan. 5. 13:07
7/12 anonim válasza:
Ez csak duma, h a nőknek ez meg az kell, náluk is megvan h na most ehhez vonzódom ahhoz meg nem.
Csak magamból indulok ki,nekem is megvan h ki lenne az ideális(szép,okos,kedves stb),aztán el is jött, de elhajtottam, mert volt egy másik aki igaz h nem volt olyan szép,kedves,okos,de ha ránéztem fiú létemre olvadtam:)
2010. jan. 5. 14:08
8/12 anonim válasza:
Lehet,hogy benned megan minden jó tulajdonság,de ahogy az elöttem hozzászólóak is mondták lehet hiányzik belőled a plusz. Egyébként meg bármennyire is lehetsz jó egy nőnek bármikor megléphet az első gitárossal,aki lehet nem annyira romantikus,tettrekész,céltudatos vagy humoros:)
2010. jan. 5. 15:24
9/12 anonim válasza:
Az a baj, hogy idecitálsz pár melléknevet, s májernek hiszed magad. Ülj le, s gondolkozz el azon, hogy vajon tényleg akkora ász vagy-e ( feltétlenül csajt érdemlő kvalitásokkal)? Ha itt picsogsz egy fórumon ahelyett, hogy tettekkel serkentenéd az eredményt. A mai lúzer prototípusa vagy, telejsen irreleváns, hogy milyen a humorod, vagy hogy őszinte vagy-e.
Azt meg ne te ítéld már meg, hogy átlagos vagy-e vagy iszonyúan ronda. Ha utóbbi, akkor sajnos nem lesz esélyed, se nála, se senkinél, sajnálom.
2010. jan. 7. 03:40
10/12 A kérdező kommentje:
Utolsó hozzászoló! Látszik, hogy tanult ember vagy és örülök neki, hogy hozzászóltál a témához.Én ugyan nem vagyok egy okos ember és nem is tartom magam májernak, ha ez jött le bocs! A melléknevek miatt sem érzem úgy, hogy akkora ász lennék, sőt! Nem is vagyok az, de nem azért mert ronda vagyok vagy jóképű! És mondtál egy nagy igazságot amit ajánlok a NŐK figyelmébe! IRRELEVÁNS, hogy milyen őszinte, humoros és stb vagyok! Akkor mi számít?? Akinek nem inge ne vegye magára. Lehet sikeresebb vagy nőknél mint én és ehhez gratulálok!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!