Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz megkérdezni hogy megcsókolhatom e?
Van egy csaj, aki kb a legjobb barátom, minden nap beszéünk, szinte állandóan viberen, mindent megbeszélünk egymással, én szerelmes vagyok belé mióta ismerem, azaz 3 éve, Ő eleinte mikor megtudta hogy mi a helyzet, azt mondta hogy barátságnál többet nem érez, majd egy jó 3-4 hónapja azt mondta, hogy mióta napi rendszerességgel találkozunk Ő is kezd valamit érezni, ami több barátságnál, de várni szeretne mert nem szeretné, hogy a gyerekes hülyeségek miatt, amik miatt az előző 2 kapcsolata is tönkre ment menjen tönkre esetleg a mienk is és ezzel együtt a barátság is.
Én sokszor gondoltam már rá, hogy hátha a gyakorlatban meg tudnám győzni, hogy nem kell várnunk, hogy nem megy tönkre a kapcsolatunk, csak ehhhez el kéne kezdeni magát a kapcsolatot, ehhez viszont meg kéne csókolnom, viszont mikor helyzet adódik, lefagyok és nem merem csak úgy szó nélkül lekapni. Szerintetek gáz lenne megkérdezni tőle mikor kettesben vagyunk, hogy megcsókolhatom e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!