Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka, hogy egyre több 32-40 közötti nő kétségbeesetten kapaszkodik pasik után társkeresőkön, mert ketyeg a biológiai órájuk és rettegnek a kicsúszástól (gyerekvállalás 40 felett nagyon necces)?
1. nem mondtam, hogy egészségesen élek, hanem hogy minőségi ételeket tudok megfizetni, mint pl. a sushi. 2. nem ez volt a lényege a válaszomnak, hanem, hogy a semmire spórolsz szerintem.
"Miért most nem rendesen 8 órában dolgozol?"
Nem, most nem.
"tehát végzettségileg fölötted állok"
Ez nem igaz. Nekem is most lett meg a phd-m, és mellette 4 órában dolgozom (kapok ösztöndíjat (120)+80-at a 4 órásért. Na bumm, 200. Szeptembertől lesz állásom 8 órás ugyanennél a piacelemző cégnél, 300-ért.
És pl. a lakótársamnak csak BSC-je van, mégis 3-szor annyit keres, mint én, mert még az enyémnél is (gazdinfó) piacképesebb a diplomája.:) Szóval elég fura, hogy te ezt állítólag phd-dal ilyen szűklátókörűen nézed. Nem azon múlik, hogy mekkora a végzettséged.
"Igaz kis faluban élek, lehet a fővárosban többet keresnék vegyészként pdhvel."
Hát 300-at mondanék igen, de ha te szeretsz ott élni a faluban, akkor ismét valamit valamiért.
Micsoda?:D Ezt miből szűrted le?:) Egyik barátnőmnek sincs még férje vagy gyereke, sőt a családom sem a korai szülésről híres, mégis mindenkinek van/lesz.:)
Nyugodj meg, kérdező, egy vegyész ne viselkedjen így!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!