Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi az oka, hogy egyre több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka, hogy egyre több 32-40 közötti nő kétségbeesetten kapaszkodik pasik után társkeresőkön, mert ketyeg a biológiai órájuk és rettegnek a kicsúszástól (gyerekvállalás 40 felett nagyon necces)?

Figyelt kérdés
De a 30 alattiak többsége pedig azt látom, hogy még mindig várja a szőke herceget és nem törődik a jövővel, hogy hamarosan ők is pellengére kerülhetnek. Van, aki nem is akar gyereket, de azért pár nélkül élni, akkor is eléggé lehangoló tud lenni. Miért nem gondolnak a mai lányok a jövőre?
2014. jún. 27. 21:27
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

1. nem mondtam, hogy egészségesen élek, hanem hogy minőségi ételeket tudok megfizetni, mint pl. a sushi. 2. nem ez volt a lényege a válaszomnak, hanem, hogy a semmire spórolsz szerintem.

"Miért most nem rendesen 8 órában dolgozol?"

Nem, most nem.

"tehát végzettségileg fölötted állok"

Ez nem igaz. Nekem is most lett meg a phd-m, és mellette 4 órában dolgozom (kapok ösztöndíjat (120)+80-at a 4 órásért. Na bumm, 200. Szeptembertől lesz állásom 8 órás ugyanennél a piacelemző cégnél, 300-ért.

És pl. a lakótársamnak csak BSC-je van, mégis 3-szor annyit keres, mint én, mert még az enyémnél is (gazdinfó) piacképesebb a diplomája.:) Szóval elég fura, hogy te ezt állítólag phd-dal ilyen szűklátókörűen nézed. Nem azon múlik, hogy mekkora a végzettséged.

"Igaz kis faluban élek, lehet a fővárosban többet keresnék vegyészként pdhvel."

Hát 300-at mondanék igen, de ha te szeretsz ott élni a faluban, akkor ismét valamit valamiért.

2014. jún. 28. 09:34
 22/24 A kérdező kommentje:
Teljesen mindegy. Nem viszed magaddal a sírba. Gyereked meg nem hiszem, hogy lesz, 1% az esélye.
2014. jún. 28. 09:58
 23/24 anonim ***** válasza:

Micsoda?:D Ezt miből szűrted le?:) Egyik barátnőmnek sincs még férje vagy gyereke, sőt a családom sem a korai szülésről híres, mégis mindenkinek van/lesz.:)

Nyugodj meg, kérdező, egy vegyész ne viselkedjen így!:)

2014. jún. 28. 13:14
 24/24 A kérdező kommentje:
Nem viselkedek így, de ez a mégis mindegyiknek van vagy lesz kijelentés furcsa. Nem tudhatod a jövőt. Sokan hamar meg is fognak halnak, elválnak (minden 2. házasság válással zárul), sokan terméketlenek most is, vagy azok lesznek. Sok baj van, elhiheted. Ez nem úgy van, hogy lesz. Pontosítok, ha Isten is úgy akarja, akkor lesz. A többi csak fikció.
2014. jún. 28. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!