Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi az oka, hogy egyre több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az oka, hogy egyre több 32-40 közötti nő kétségbeesetten kapaszkodik pasik után társkeresőkön, mert ketyeg a biológiai órájuk és rettegnek a kicsúszástól (gyerekvállalás 40 felett nagyon necces)?

Figyelt kérdés
De a 30 alattiak többsége pedig azt látom, hogy még mindig várja a szőke herceget és nem törődik a jövővel, hogy hamarosan ők is pellengére kerülhetnek. Van, aki nem is akar gyereket, de azért pár nélkül élni, akkor is eléggé lehangoló tud lenni. Miért nem gondolnak a mai lányok a jövőre?
2014. jún. 27. 21:27
1 2 3
 11/24 Költőnő? ***** válasza:
ez a normál gondolkodás csajos sztem, nem a félelem az egyedülléttől és küzdeni ellene bmi áron....
2014. jún. 27. 22:19
 12/24 Költőnő? ***** válasza:
ps: sztem amúgy aki nincs jól magában, az sosem lesz igazán jól kapcsolatban sem.
2014. jún. 27. 22:20
 13/24 anonim ***** válasza:

saját esetemből kiindulva: 27 vagyok, nincs pasim, fél éve szakítottak velem, azóta még vergődöm a depresszióban, és nem ismerkedem.

majd jön, ha jönnie kell, de nem fogok sosem kétségbeesni és társkeresőzni.:) Legalábbis remélem.

A gyerek gondolata még nem nagyon fordult meg a fejemben, azért ahhoz nem 200 ezres fizu kéne meg nem albérlet meg nem ilyen életvitel.:)

Szerintem már 30 alatt is gondolnak rá, vagy addig nem is szinglik, hanem akkor szakítanak. ezt nem tudhatod.

27N

2014. jún. 27. 23:43
 14/24 A kérdező kommentje:
200 ezres fizut keveselsz? Remélem csak viccelsz, pasiként én 170 et keresek, és vígen elvagyok belőle egyedül. 80 at mindig félreteszek albiban, igaz spórolok, nem diszkózok, nem eszek jókat (hogy hamarabb meghaljak az egészségtelen koszttól?), nem költök semmire szinte. Gondold azt, hogy az emberek nagy része itthon 200 alatt keres.
2014. jún. 28. 00:03
 15/24 A kérdező kommentje:
Igaz én olcsó, 35 ezres albiban élek, Pesten car lenne nekem is biztosan.
2014. jún. 28. 00:04
 16/24 anonim ***** válasza:
82%

Akkor meg nem kéne kioktatni, én Bp-en lakom, 75000 csak az albink, van lakótársam+rezsi fele ugye. És nem azért, mert belváros, de ennél olcsóbban nehéz volna találni olyat, ahol lehet lakótársam.

És add hozzá még a kaját, mozit, bérletet (12 rugó), esetleg vonatozást (4 rugó csak oda, pl. szüleimhez) vagy kiállításjegyeket, és bumm, ott a 200 ezer.

Ezért is írtam, hogy az életvitel mellett sem tudnék gyereket vállalni, mert én minőségi ételeket eszem, eljárok helyekre, hiszen fiatal vagyok. Idősebb koromban nem fogok tudni...

De sose adnám fel az olcsóbb vidéki életért ezt az egészet, mert nem tudnék ott "élni" soha. Szóval igazából valamit valamiért:)

2014. jún. 28. 09:04
 17/24 A kérdező kommentje:
Miért nem fogsz tudni idősebb korodban? 40 éves korodig partiképes vagy.
2014. jún. 28. 09:09
 18/24 anonim ***** válasza:

Istenem, kérdező...nem pasizni nem fogok tudni, hanem eljárni moziba, utazgatni barátnőkkel, meg ilyenek. Mert addigra már rendesen 8 órában dolgozom, gyerekeim lesznek, férjem meg ilyenek.

Szóval addig kell vásárolgatni boltokban hétvégén, meg pizzát rendelni éjjel, amíg még lehet, amíg fiatal vagy.:)

Szerintem a semmire spórolsz...

2014. jún. 28. 09:14
 19/24 A kérdező kommentje:
Miért most nem rendesen 8 órában dolgozol? 200 at keresel nem 8 órában dolgozóként? Mondd már meg, hol van az ilyen munkahely, mert ilyenről még nem hallottam, pedig keresem ezt égen földön. Én 170 ért bizony napi 9 órában melózom phdvel, tehát végzettségileg fölötted állok, mégsem kapok ennyit. Igaz kis faluban élek, lehet a fővárosban többet keresnék vegyészként pdhvel.
2014. jún. 28. 09:26
 20/24 A kérdező kommentje:
pizzát rendelni. Akkor látom, hogy mennyire egésszégesen élsz...
2014. jún. 28. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!