Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk, de én még mindig szeretem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Szakítás után nem tudatosítottam, csak pár napjára rá, hogy még mindig teljes szívembol szeretem. Nem mondtam meg neki. Nem tudom, hogy el mondjam-e neki, hogy még szeretem. Kérlek írjátok meg, hogy ti mit csinálnátok a helyemben. Hagynátok ennyiben, vagy kuzdenétek érte.2010. jan. 5. 10:40
1/8 anonim válasza:
Attól függ mi volt a szakítás oka.
2/8 A kérdező kommentje:
veszekedés és utána o már azt mondta, hogy már nem úgy érez
2010. jan. 5. 10:42
3/8 anonim válasza:
Felejtsd el. Szerezz be egy jó számítógépet jó játékokkal, lesz ami kitöltse az időt.
4/8 anonim válasza:
Derítsd ki, hogy komolyan gondolta-e, mert lehet azóta ő is megbánta.
5/8 anonim válasza:
Nem tudom, mi volt a veszekedés tárgya. Viszont vannak olyan újra és újra ismétlődő veszekedések két ember között, amik feloldhatatlanok maradnak, és ez már ok lehet. Egy veszekedés alapján azért nem szokás hirtzelen kiábrándulni valakiből...
6/8 anonim válasza:
akkor meg mit szakítgattok, te kis lángész. Fel kéne nőni először egy kapcsolathoz aztán csinálni. Ilyenhez nem elég hogy nő valami a lábad közé és azzal bénázol a másik előtt.
7/8 anonim válasza:
a kérdező nem írta a nemét,szóval lehet hogy nem nőtt semmi a lábai között.
8/8 anonim válasza:
Szerintem először tudd meg, hogy ő szeret-e még. Beszélgessetek újra. Esetleg egy "baráti" találkozás (amiből mondjuk bármi lehet :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!