Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ha egy 28 éves férfi vesz egy ilyesmi használt mondjuk 8 éves autót kb 1 millióért, nem költ többet egy autóra és inkább a többi megtakarított pénzét lakásra akarja majd költeni, az elítélendő, vagy vegyen nagyobb, újabb autót?
Bár minden pasinak ilyen felfogása lenne, hogy nem kell 10 milláért új autót venni! Irigylem a leendő párodat,mert az a típus vagy, aki majd a családjának fog élni, nem pedig saját magával és a külsőségekkel fog foglalkozni!
Amúgy meg amelyik csaj az autódat nézi, az a bankszámládat is fogja, annak meg nem biztos, hogy jó a vége!
27/N
Szerintem nem ritka, vannak ilyen lányok, csak nehéz megtalálni. Ehhez egy kis szerencse is kell. :)
Egy olyan emberrel ismerkedek, akinek nincs autója. Nem érdekel, hogy nincs neki, ez legyen a legkisebb gond.
Nő miatt ne vegyél kocsit semmiképpen, ha veszel azért vegyél mert igényed van rá. Olyan nővel szóba se állnék aki nem ül be bármilyen kocsiba ami az enyém. Első autónál nehéz még belőni a saját igényeid, 5-600 -ért vegyél inkább, aztán 1-2 év alatt meglátod mi az ami neked kell, amit fenn tudsz tartani, javíttatni, gumizni, stb.
Amikor annyi idős voltam mint te én állandóan cserélgettem az autóm, egy csomó értékvesztés meg egyéb minden féle költség lett csak belőle, a normális nőknek meg fontosabb hogy álljon a zászló, huszadrangú kérdés milyen az autód. Akinek meg ez számít az olyan is.
Most meg alig tudtam házat venni, hát ha azt a pénzt amit kocsikra elvertem visszakaphatnám... egy kategóriával jobb házban laknánk.
Jelenleg van állandó nő, meg már hét éve egy igen jól használható, de most már nem fiatal nissan és azt mondom jobb ez így és kár volt annyi hülyeségre elvernem a pénzem amíg volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!