Kezdőoldal » Közlekedés » Biztosítás, papírmunka » Hogyan lehet beszerezni a...

Hogyan lehet beszerezni a papírokat egy ötvenesként használt, de nagyobb motorra?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy 125 ccm-es motort, de ebben a kategóriában szinte az összes ötvenesként használt. Nagyon parás vagyok viszont ilyen téren, le lehet kérni valahogyan a papírokat?
2014. ápr. 7. 20:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Jah és akkor egész vezetésed alatt parázni fogsz ne hogy egy rendőr megállítson. Aztán az útra meg nem fogsz odafigyelni és nekimész az első oszlopnak. Aztán az élmény se lesz olyan mintha nem kéne paráznod semmitől. Én most vettem egy simsont. Véletlen rosszul írtuk meg az adásvételit, elírtuk az alvázszámot. Aznap nem is akartam még beindítani se, tudván hogy nincsenek rendben a papírjai. Másnap írtunk egy újat és már egyből vidáman önbizalomtól teli próbáltam ki a simsont. Tudván hogy MINDEN rendben van a papírokkal.
2014. ápr. 7. 21:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Több eset is lehetséges, de legtöbbször azokból már nem lesz soha magyar papíros gép.

Tedd meg, hogy visszakeresel - hetente legalább kétszer van ez a kérdés.

2014. ápr. 7. 21:04
 3/4 anonim ***** válasza:
50-esre mégis milyen papir kellene? Sztem elég csak adásvételi
2014. ápr. 8. 08:04
 4/4 anonim válasza:
Elvileg csak egy kötelező biztosítás kell rá ahova a henger űrtartalmához csak oda írod hogy "50" és ennyi lenne.. Ha balesetet okozol akkor vonják be a motort és akkor vizsgálják meg és hát ha nagyobb mint 50cc akkor bizony sz0pni fogsz rendesen mert rohadt nagy a büntetés de elvileg sima igazoltatásnál a rendőr nem tud semmit sem csinálni ha úgy gondolja hogy nagyobb a géped mint kéne..
2014. ápr. 8. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!