Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek van esélyem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esélyem?

Figyelt kérdés
Van egy srác,aki tetszik nekem és szerintem én is tetszem neki.Ugyanarra a szórakozóhelyre járunk mindketten.Állandóan figyel engem.Múltkor mosolyogva köszönt.Az egyik ismerősöm ismeri őt,és azt mondja,hogy rendes srác.Csak egy probléma van.Van barátnője kb.1 éve.Szerintetek van esélyem ennek ellenére is?Szívesen beszélnék vele,de nem szeretném,ha miattam veszekedne vele a barátnője.Biztosan nem nézné jó szemmel.
2010. jan. 4. 22:26
 1/4 anonim ***** válasza:
ha van barátnője, hagyd a fenébe, mert probléma lesz belőle.
2010. jan. 4. 22:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Inkább hagyd! Ha tényleg rendes srác, akkor nem fogja ott hagyni a barátnőjét, megcsalni meg főleg nem.
2010. jan. 4. 22:30
 3/4 anonim ***** válasza:
...ha meg mégis, akkor nem is rendes srác :D Amúgy sztem a beszélgetésből nagy baj nem lehet. Mondjuk kortól is függ.
2010. jan. 4. 22:40
 4/4 anonim válasza:
Sztem tapizd le és tuti a tiéd lesz!:P
2010. máj. 6. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!