Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem, miért pont így?
Figyelt kérdés
A srác, akivel régóta kerülgetjük egymást (volt már csók stb.), arra kért meg, hogy egy darabig titokban találkozzunk, ohgy ne tudja senki és ne szóljak róla semmit. Nem értem ezt. Korábban a haverjai előtt is smároltunk stb. Ti mit gondoltok erről? Későbbiekben nem tudom, mi lesz, ezt akarom majd megbeszélni vele komolyan. Ha találkozunk, ne is csókoljam meg először? Csak azért, esetleg nehogy kihasználjon. Hogy viselkedjek majd vele? Nem tudom, meddig akarja ezt csinálni, én szeretem. Csak nekem ez kicsit furcsa így. Azt mondja, azért, hogy ne beszéljenek rólunk, mert állítólag korábban is beszéltek. Később meg kiderül, mi lesz. Ezt személyesen megbeszélem vele. Tanács?
2010. jan. 4. 21:27
1/3 anonim válasza:
Vannak ilyen fiuk ..sajnos :) de szerintem meg egy jo kis beszelgetes utan ha ugyanazon a velemenyen van h "titokban" jarjatok akkor szerintem felejtsd el ..csak kihasznalni akar ( nem rossz indulatbol mondom , csak nem szeretnem h pofara ess /foleg ha szereted is/ es meg raadas ha csak a sexre kellesz neki ) . Szoval szerintem ugyesen hivd ki egy uditore vagy barmi es kerdezz ra konkretan h most mit is akar akkor toled :) hidd el a pasik nem ertenek a jelekbol , itt csak az egyenes beszed segithet. Ezt a kerulgetos dolgot ugy erted, hogy kerulte a tarsasagod de azert megis megcsokolt mar ? Es ez a csok valami kis buli kereten belul volt , vagy pedig egy randi vegen csattant el ? /ez is sokat szamit , es kerlek ird oda a kort is /
2010. jan. 4. 21:55
2/3 A kérdező kommentje:
Nem, már hosszú ideje bejön nekem és elég sokat találkoztunk már. El hívtam már magamhoz is (de nem törént semmi olyan) és nyáron is sokat találkoztunk. Szóval csók az tulajdonképpen randik alatt csattant el, meg ha volt nálam, sőt, még buliban is. Am. 18 vagyok. :)
2010. jan. 4. 22:06
3/3 anonim válasza:
Ha randi alatt csattant el akkor talan meg lehet jovoje a kapcsolatotoknak szerintem , ha kihivott akkor azt nem hiaba tette..akar(t) valamit es ha mar megkapta akkor marasztalni fog a "titkos" jarasnal ha pedig nem akkor belehuz :) Es ha tenyleg komolyabban erdekled akkor nyomos oka kell legyen erre a titkolozasra is (persze ha a srac nem kisebb, mint Te , mert akkor teljesen mas is lehet a felfogasa) Szoval keszulj fel egy nagy beszelgetesre es ha O nem lep akkor itt az ideje , hogy Te tedd meg az elso lepest , talan az a visszahuzodobb tipus , de az meg nem jelenti azt h el kell szalasztanod :D Nem veszitesz azzal semmit ha elhivod valahova es konkretan beszelgettek :)
Es ha megsem sulne jol el a dolog../hebeg, habog ossze - vissza mindent mondd csak oszinten az igazat nem / akkor hat tovabb kell allni :) ees ne feledd , akkor sem vesztettel semmit , mert : Kudarc nincs , csak lehetosegek amelyekbol tanulhatsz !
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!