Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai lányok nagy része tényleg ennyire célorientált, ennyire eredmény centrikus, hogy csak az érdekli, hogy mije van a srácnak, nem pedig az, hogy mennyire próbálkozik, mennyire törekszik a cél felé?
Én pl szeretem ha egy pasin látni, hogy próbálkozik, de ha NAGYON sokáig nem jön össze neki a dolog, VAGY irreális célokat tűz ki maga elé, aztán csodálkozik, hogy miért nem sikerült, na az gáz sztem. Nálam pl nagyon imponáló, ha egy korombeli srácnak már van jogsija legalább.
20/L
Megmondom őszintén, botlottam már ilyen nőbe. Elég szаr helyzetben voltam, és pont akkoriban kezdtem kievickélni a rossz körülményekből, amikor megismerkedtem vele. Mondanom sem kell, hogy a lányt abszolút nem érdekelte, hogy rávettem magam a célkitűzések megvalósítására, a céljaim elérésére, az álmaim megvalósítására.
Sajnos úgy tapasztalom, hogy a nőket igenis érdekli, hogy mit tudsz felmutatni, de ezért nem ítélem el őket, mert részben igazuk van. Nem rosszindulatból mondom, de egy szakadt csövessel nyilván senki sem akar összejönni, aki a napi betevőjét is koccintósra költi el. Kezdek lassacskán kiigazodni a nőkön, csak ők igen hülyén tudják kifejezni magukat, és inkább szépítenek, nem mondanak igazat.
Számtalan példát látni itt is, hogy ezerszer leírják, őket nem érdekli a pénz, meg az anyagiak. De igenis érdekli őket, és tessék már felvállalni ezt. Nekünk férfiaknak erre van szükségünk, hogy igenis kimondjátok, hogy fontos számotokra a megélhetés! Sokkal többre értékelünk egy egyenes korrekt nőt, aki a nőiességét, az elvárásait felvállalva kimondja az igazat, s nem ferdít, hazudik, beszél mellé csak azért, hogy önmagát jobb színben tüntesse fel a férfiak előtt, mert így pont maguk alatt vágják a fát.
Leírom a szokásos közhelyet is: mélységes tisztelet a ritka kevés kivételnek!
kérdező, költözz rendes városba, legyen normális végzettséged, és értékes lányokba fogsz botlani, persze ha nem a szoliban keresed.
de addig csak nyafogásra van lehetőséged, remélem, tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!