Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A ronda pasik miért a szép...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ronda pasik miért a szép csajokkal akarnak összejönni? Aztán meg lesnek hogy nem jön össze.

Figyelt kérdés

Állandóan itt (meg mindenhol) sírnak, hogy nem akar senki semmit tőlük, de közben a legszebb csajokra hajtanak.

Ronda pasi járjon ronda csajjal ez így logikus.

2014. jún. 25. 01:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A szépség relatív!!! Nem mind1 kinek a szemével nézed meg ugyanazt a lányt! pl legjobb barátom nagyon szereti a barátnőjét, nekem nem jön be az arca...és a szépség nem csak az arcot jelenti! nem csak a testből áll az ember! például lehet egy "helyes pasi" belül tök kuka és csak mutogatásra jó mert érzelmileg és értelmileg 0...és lehet egy olyan lány aki sokak szemében "csúnya", belül nagyon is vonzó! én például úgy szerettem meg valakit, hogy csak leveleztem vele, később a hangját is hallottam és a kinézete már csak kb 5%-ban befolyásolt mivel belül annyira gyönyörű és a hangja is elvarázsolt! én nem tartom magam hú de top-os pasinak, de volt már esélyem olyan lánynál aki a suliban benne volt a top10-ben! szóval meg is lehet fordítani a kérdést az esetemben :) miért akart az a szép lány egy "ronda" pasit :) máshogy látjuk a világot és mindenkinek más a szép, főleg nem tudom ismeritek e azt a trükköt, hogy állíts egy "ronda" lány mellé egy még "rondábbat" és sokkal szebbnek tűnik...
2014. jún. 25. 07:58
 12/15 anonim ***** válasza:
a ronda lányoknak amúgy nem a szépfiúk kellenek... ebből a megközelítésből azok a csóró, de csinos lányok akik gazdag férfit akarnak szintén csóró férfit érdemelnek csak! ugye milyen jó lenne.
2014. jún. 25. 07:59
 13/15 anonim ***** válasza:

Minden ember az ízlésének megfelelő, neki tetsző emberrel szeretne egy párt alkotni.

Csak mert szerinted 1 pasi ronda, még nem azt jelenti, hogy más szerint is az.

Van sok lány akik szerint pl Brad Pitt, vagy Robert Pattinson aki csillog a napon, jó pasik. Szerintem pl egyik sem az. Miért? Mert más az ízlésem...

Nekem pl egy olyan barátnőm sincs, akinek a pasijára azt mondtam volna, hogy hm.. ez szerintem is jó pasi... mert más az ízlésem. Remélem érthető.

Amúgy meg ki f....sz vagy te, hogy azt mondd egy másik emberre hogy ronda? Milyen alapon? Arra gondoltál már, hogy akit te rondának nevezel, az pl téged nem tart szépnek? Ne hidd már magad olyan rohadt tökéletes szépségnek, hogy jogod legyen más embert rondának nevezni...mert biztos hogy nem vagy akkora szám, mint amilyennek gondolod magad...

2014. jún. 25. 08:20
 14/15 anonim ***** válasza:
Te is csak oltogatni jöttél?
2014. jún. 25. 09:24
 15/15 Buford Tannen ***** válasza:
11-es. : pont mintha én irtam volna azt a választ :)
2014. jún. 25. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!