Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ronda pasik miért a szép csajokkal akarnak összejönni? Aztán meg lesnek hogy nem jön össze.
Állandóan itt (meg mindenhol) sírnak, hogy nem akar senki semmit tőlük, de közben a legszebb csajokra hajtanak.
Ronda pasi járjon ronda csajjal ez így logikus.
Minden ember az ízlésének megfelelő, neki tetsző emberrel szeretne egy párt alkotni.
Csak mert szerinted 1 pasi ronda, még nem azt jelenti, hogy más szerint is az.
Van sok lány akik szerint pl Brad Pitt, vagy Robert Pattinson aki csillog a napon, jó pasik. Szerintem pl egyik sem az. Miért? Mert más az ízlésem...
Nekem pl egy olyan barátnőm sincs, akinek a pasijára azt mondtam volna, hogy hm.. ez szerintem is jó pasi... mert más az ízlésem. Remélem érthető.
Amúgy meg ki f....sz vagy te, hogy azt mondd egy másik emberre hogy ronda? Milyen alapon? Arra gondoltál már, hogy akit te rondának nevezel, az pl téged nem tart szépnek? Ne hidd már magad olyan rohadt tökéletes szépségnek, hogy jogod legyen más embert rondának nevezni...mert biztos hogy nem vagy akkora szám, mint amilyennek gondolod magad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!