Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan csábítsak el egy lányt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csábítsak el egy lányt?

Figyelt kérdés
Hello. Van egy lány kb egy 1 éve ismerem, akkor megtetszedt nekem sokszor beszélgettünk de aztán abbamaradt nem ittunk többet csak néha néha. Mióta vakacio van egyre többet láttam és nagyon megtetszedt újra azthiszem, hogy szeretem. Az a gond vele h én nagyon nem jövök bele neki. El kell ismerni nem vagyok valami szép látvány és neki sokkal jobb barátnak voltak. Ezért érzem magam eselytelennek. Írtam neki facebookon de nem ír vissza ha viszont személyesen találkozunk tudunk beszélgetni néhány percet. Nem tudom hogyan csabithatnam el, hogy erdekeljem egy kicsit. Legalább, hogy szívesen beszelgessen velem, hogy jobban megismerjem. Sokáig szerint fel ev alatt nagyon megváltozott. Kérlek mondjátok valami ötletet, mit csináljak. Szombaton remélhetőleg együtt bulizunk. Én 16-fiú ő 15 lány.

2014. jún. 24. 23:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Beszélgess vele, hivd el randira.
2014. jún. 24. 23:40
 2/8 anonim ***** válasza:
50%
Mutasd meg neki a pokémon kártyáidat!
2014. jún. 24. 23:41
 3/8 anonim ***** válasza:
nyelvtanozzatok
2014. jún. 24. 23:47
 4/8 A kérdező kommentje:
Nemtudok vele beszélni mivel nem ír vissza sehol. Csak ha találkozik vele véletlenül. Bocsáss az irasett csak telefonrol nem olyan könnyű.
2014. jún. 24. 23:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha nem ir vissza, akkor nem akar tőled semmit, de esetleg annyit probálj meg hogy beszélgetsz vele, ha eléggé háritó akkor tartsd tiszteletben hogy nem akar tőled semmit, és keress másik lányt. Lehet ha meglátja hogy mással jársz, megváltozik a dolog és ő fog rád irni.
2014. jún. 24. 23:51
 6/8 A kérdező kommentje:
De én vele akarok járni nem mással.:$ Mikor beszélünk nem visszataszító nagyon rendes olyankor.sőt van többször ő szólít meg mert én félek őt nemhogy elkuld szebb eghajlatra.
2014. jún. 25. 00:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Azon a bulin hívd el úgy, hogy négyszemközt tudjatok beszélni (pl.: menjetek ki az utcára sétálni vagy az udvarra egy pár percre és akkor nyugodtan el tudtok lenni, utána meg menjetek vissza).
2014. jún. 25. 09:42
 8/8 A kérdező kommentje:
Szeretnék valami ilyesmit ha lesz alkalmam rá. Ha meg nem jösz össze két év múlva veszek egy BMW és meg van oldva..
2014. jún. 25. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!