Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ha egy lány 178 cm és 76 kg az még szóba jöhet nálatok vagy már túl kövér?
Figyelt kérdés
2014. jún. 24. 22:25
11/16 anonim válasza:
Elárulom 76 kiló még 175 centihez is éppen jó. És a kérdező picivel magasabb....
Nem kell deszkának lenni.
12/16 anonim válasza:
Ha izmos lenne akkor elmenne.
Sajnos akkor nem kérdezne ilyet,úgyhogy ez felesleg és abból sok. Egy ugyanilyen magas,izmos fiúnak is jó súly ez,nemhogy egy izomtalan lánynak.
13/16 A kérdező kommentje:
Hát, igazából én alapból "nagy" vagyok. Mármint, a csontozatom. Szóval a vállaim pl. nagyon szélesek és nagyok a kezeim.
2014. jún. 25. 09:37
15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igazából már fogytam 30 kg-t és még egy tízes tervben van csak meg akartam tudni, hogy már átléptem-e azt a küszöböt, amivel már a "normál"-hoz tartozom valamennyire :)
2014. jún. 25. 21:34
16/16 anonim válasza:
4-es válaszoló vagyok.. Nem mintha amúgy érdekelne a pontozás, de szerintetek az miben rossz tanács bárkinek is, hogy inkább fogyjon le és éljen egészségesen, mint nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!