Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanacstalan vagyok! Felek, hogy itt fogom elrontani. Kerjem el a szamat, irjak neki smst?
szovan van egy pasi, aki tetszik nekem , en is neki, Ez mondta nekem. az a baj, hogy elfelejtettunk szamot csereleni de a kozos ismerosoktol el tudnank kerni a tel.szamot.
Kerjem el vagy inkabb nem , ez az o feladata.Nem szertenem , hogy azt gondolja nyomulos vagyok.19L
Én már 31 éves vagyok, semmiképpen nem én keresném meg a pasit! Sőt ennyi idősen, mint te is így gondolkoztam.
Legyen önérzeted! Szép vagy, fiatal ne te fuss a pasi után. Ha tényleg tetszel neki hidd el, hogy bármilyen úton meg fog keresni! Ha te kezdeményezel könnyű prédának fog tartani, akit majd rángathat. Szóval, ha már keresett utána már felhívhatod, de az első lépést ő tegye meg!
Nyomulásnak biztos nem fogja venni, ha egyikőtök sem lép akkor lehet az életbe sem lesz semmi, az is lehet, hogy neki még ki sem adta az esze, hogy honnan tudná megszerezni a számod. Néha kicsit lejjebb kell adni abból a marha nagy büszkeségből, így amit az első írt hülyeség!
23/F
Előzőnek! Így van, nem ciki egyáltalán! Főleg ebben a helyzetben amikor mindketten bejönnek egymásnak csak a számcsere elmaradt, tehát még csak nem is zsákbamacska!
Viszont a te helyzetedben pl. azt kell mondjam megesik az ilyen, ha a férfit veszik szarba számtalanszor az normális, ha véletlen a nőt akkor világvége, hmm..?
23/F
Az igazi pasi nem nyomulós, mert nem a párzás a legfontosabb dolga. Ne hallgass az idősebb nőkre, a mai fiúk nem olyanok, mint az ő idejükben voltak.
Ne a telefonszámát kérd el, hanem tudd meg, hova szokott járni és legyél a közelében. Ha a dolog kölcsönös, akkor észre fog venni, ha pedig nem, akkor jobb is ha elmarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!