Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nihi kérdése:
Fiúk! Bejönnek nektek a barna boci szemű csajok?
Figyelt kérdés
2010. jan. 4. 17:47
1/9 anonim válasza:
Bociszem bármikor jöhet, az olyan édes :) Csak értelmesen nézzen vele a leányzó, ne bambán.
22F
2/9 anonim válasza:
nekem bejön,ilyen volt a barátnőm is aki jól át.baszo.tt.
de tetszenek,csak nem minden a külső ahogy már sok válaszomban is írtam,"mit ér egy aranycsap ha mérgezett víz folyik belőle?"
3/9 anonim válasza:
Engem a szép szemek nagyon megfognak:) szóval simán:)
4/9 anonim válasza:
Kicsit unalmas a barna, szinte mindenkin azt látom, egy gyönyörű kék vagy zöld szempár sokkal jobban megfog. Persze ha jól áll a lánynak és kedvesen tud velük nézni, akármi jöhet:D
5/9 anonim válasza:
nekem zöld nagy bociszemeim vannak és mindenki azt mondja hogy sokkal imádnivalóbb, mint pl akinek cicás szeme van:D
6/9 anonim válasza:
köszi h lelettem tökre pontozva...csak mert dicsértem a bociszemet...meg leírtam h sokan inkább azt szeretik...de nemgáz:S:S:S
7/9 anonim válasza:
Jómagam a barna, csajszemű bocikat jobban bírom, szóval nálam esélytelen vagy.
8/9 anonim válasza:
Persze. Teljesen a hatása alá kerülök.
9/9 anonim válasza:
Igen, de a nagy fekete szemű lányok még jobban. Főleg, ha szőkék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!