Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha nem kap meg egy fiú valakit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem kap meg egy fiú valakit azután már nem is érdekli?

Figyelt kérdés
ha egy fiu hazavisz egy buliból egy lányt h majd lesz vmi...de a lány aztán kicselezi és a srác végül nem kapja meg..tehát nem fekszenek le akkor a srác ugygondolja:Ennyi ez egy prűd csaj lesz más, vagy uristen nem kaptam meg valahogy be kell fűznöm!Szóval ha látja hogy a lány nem lehet csak ,,úgy" megkapni akkor mit fog gondolni?
2010. jan. 4. 16:56
 1/9 anonim válasza:
hát figyelj ilyen helyzetbe én még nem voltam.. de nemrég feküdtem le a barátommal először és azt mondta hogy jó hogy nem adtam egyből oda magam és várattam kicsit.. mert hogy ha odaadom magam akk lehet hogy elgondolkozik rajta hogy ennek van e értelme mer hogy akk vszínű hogy mindenkinek odadobom magam ! úgyhogy szerintem kelleni fogsz neki.. ha nem csak puncira utazott..
2010. jan. 4. 17:00
 2/9 A kérdező kommentje:
de azon gondolkoztam ha buliból hazavisz és egyből ,,azt" akarja akkor csak nem gondolja komolyan....csak kiváncsi vagyok mit gondol.mi jár a pasik fejébe ilyenkor
2010. jan. 4. 17:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem csak a szexre kellesz neki, és ha nem kap meg azonnal, keres mást, akinek ez belevág a munkakörébe, ha érted, mire gondolok :)
2010. jan. 4. 17:05
 4/9 A kérdező kommentje:
igen..de még a kalandokat is ilyen könnyen feladják a pasik?
2010. jan. 4. 17:06
 5/9 anonim ***** válasza:

Hát figy.. ha akkor láttad először részegen akkor keres mást.

Ha szerelmesek voltatok egymásba akkor meg nem zavarja , hanem tovább próbálkozik..

2010. jan. 4. 17:10
 6/9 anonim ***** válasza:
Persze, hiszen ha kéreti magát egy csaj, és meg kell szerezni, az megerőltető az ilyen fiúknak, inkább olyan csajt keresnek helyette, akire csak rá kell nézni, és már nyitja is a lábát.
2010. jan. 4. 17:10
 7/9 A kérdező kommentje:
na hát én meg nem nyitom a lábam!nem olyan vagyok csak megtetszett.ami baj merthát le lehet szűrni hogy csak szexet akart(sztem).És mivel én marha el mentem(bár nem szexelni,beszélgetésről volt először szó)ugyhiszem így már azt gondolja hogy énis egy vagyok a sok közül..bár nem feküdtem le vele
2010. jan. 4. 17:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ha nagyon tatszettel nei meg keresni fog, ha nem annyira akkor mar reg keresett mast. Innen legalabb meglatod milyen
2010. jan. 4. 18:02
 9/9 A kérdező kommentje:
hát nem keresett pedig ez már egy hete volt
2010. jan. 4. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!