Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki kíváncsi rám?
Magányos vagyok.
24 éves fiú vagyok nem iszok nem cigizek, szeretem a videó játékokat szeretem a jó filmeket szeretek sétálni kirándulni hülyülni, és egy rendes lányra vágyom aki enyhíti a magányom.
aszongya ecsém te se érted a marketinget XDDDDD
:D
hát valóban nem érti :D
Írj rám én kíváncsi vagyok :D
21/L
szerintem Bihar, vagy Szabolcs megyei a kérdező. Én is az vagyok 23F, és itt vannak ennyire lepukkant helyek ahol csak kocsma van vagy olyan kis disco ahol mindenki lát mindenkit annyira közel van egymáshoz az a kemény 100 fő.
én 21évesen kezdtem el inni, azelőtt tartózkodtam tőlle és merő véletlenségböl ismerkedni se tudtam senkivel annyira.
én ugyanabban a cipőben vagyok mint a kérdező. (Komádi city-ben) Kérdező, te hol poshadsz?
én se iszok, inkább szívok..de ez kit érdekel?
-majd ha egy önző, bunkó fszkalap leszel, akkor fogsz kelleni a lányoknak :D
vagy csak szimplán légy tahó..a tahó stílust is nagyon csípik..te most nagyon messze állsz ezektől: egy szerény jókisfiú vagy
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!