Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 6 év soknak számít 18 fölött?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 év soknak számít 18 fölött?

Figyelt kérdés
2010. jan. 3. 19:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

A párom és köztem 14 év különbség van az ő javára. Én 23 ő 37. Teljesen megvagyunk egymással, udvarias és hihetetlenül szeretjük egymást. 16 évesen ismertem meg.

Szerintem nem a kor a lényeg hanem az, hogy az illető agyban hány éves. Hogy mennyire érett a gondolkodása. Ha beleszeret egy nálánál idősebb férfiba a nő arról nem tehet. Mi is úgy mentünk bele, hogy lehet nem sok esély van rá, de ahogy telt az idő rájöttünk, hogy észre se lehet venni ezt a 14 évet. Más embernek gondolom eléggé kinyílik a szeme, tudom. De én nem vágyok velem egykorúakra meg bulizásra. Néha-néha elmegyünk valahova sétálni, vacsorázni, vagy csak egyszerűen otthon vagyunk. Esetleg ha a barátaink rendeznek valami házibulit esetleg oda elmegyünk.

Szóval a 6 év egyáltalán nem sok. Ha példát akarsz hallani, akkor a nagyszüleim között is 6 év volt papám javára. És most (isten nyugosztalja őket) egy sírban alusszák az igazak álmát és nagyon szerették egymást az utolsó percekig.

2010. jan. 5. 15:36
 12/18 anonim ***** válasza:
korkülömbség
2010. jan. 5. 15:37
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

aaaaaaaaannyira tudom szeretni, mikor a kommentem után még egy vessző vagy szóköz hiányára is felhívják kedves figyelmemet. Elhiszem, hogy ennyire idegesít, ha a magyar lakosság 80%-a alig tud írni, de kérlek, egy ilyen "kommentes" oldalon, ahol gyorsan lefirkantom a véleményen LEGYÉL SZÍVES NE OKTASS KI!

Majd ha egy könyvet vagy verset írok...ha beleszólsz, akkor oké.

Imádom egyébként ezeket az okoskodókat!

2010. jan. 5. 17:23
 14/18 anonim ***** válasza:
kedves utolsó nem téged javitottalak ki hanem saját magamat csak mire leirtam az előtt te leirtad de nem téged javitottalak...mert előtted én irtam csak rosszul irtam le...
2010. jan. 5. 18:10
 15/18 anonim ***** válasza:
41%
nembaj de ez nem csak rad vonatkozik tenleg sok ilyen van a helyet hogy valaszt adnanak a kerdezonek inkabb bele kotnek jol hogy helyesirasi hiba istenem anyi itt a 9-14 eves akik meg most tanuljak a helyes irast miert tudna mar 100% ban helyesen irni es szerintem viszonlyag soknak de ez az en velemenyem
2010. jan. 5. 18:15
 16/18 anonim ***** válasza:
én am sose oktatok ki senkit a helyesírásról csak magam ...
2010. jan. 5. 18:16
 17/18 anonim ***** válasza:
A sitten? Relatív, de szerintem igen.
2010. jan. 7. 03:58
 18/18 anonim ***** válasza:

2010-01-05 15:36

Ott a pont!!!

2011. márc. 19. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!