Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mikortól, ill. mennyi idő után jut el egy pasi addig, hogy felvállal egy új kapcsolatot a külvilág felé?
Több mint 4 hónap alatt egy értelmes ember el tudja dönteni, hogy hogyan folytatódjon egy kapcsolat.
És ő tudja is! Csakhogy ő így képzeli el a folytatást.
De lehet h tévedek :)
Szerintem már az első hetekben is el tudja dönteni.
Legalábbis én ahogy megismerek valakit, elég hamar tudni szeretném, mit akarok tőle.
Meg hát tisztelem annyira, hogy nem titkolom. Ha titkolnom kellene, akkor magamnak sem kellene, mert nem találom elég jónak hozzám.
Köszönöm a válaszokat, megerősítettek abban, amit éreztem.
Csak mondom, rákérdezek, mégiscsak nő vagyok, romantikus vagyok stb, de még férfiak is azt írják, hamarabb is fel lehet vállalni egy kapcsolatot.
Az egészben az a durva, hogy még csak nem is egy nagy szám, tehát nem érzem magam nála rosszabbnak semmilyen tekintetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!